Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tak si musím poznadávat ...

o Navštíveno 2177x o
o 04.10.2012, 15:02 | Milhauzz
Tak si musím poznadávat ...

1, koncem srpna jsem dal výpověď O2 Adsl, protože mi zdražili připojení z 400 na 750(!!!)Kč/měs. Darebáci, nehoráznost. Takže výpověď. Co teď? Du do Vodafone a říkám, mám internet v mobilu, chci napárovat ADSL (je to levnější) s tím, že chci plynulý přechod, protože posledního září O2 utne linku. Dal jsem jim všechny podklady. Každopádně prvního října nic, offline. Jelikož sem živnostník v IT, tak je pro mě offline stav nežádoucí.

Tak si říkám, jdu je zburcovat. V pondělí a úterý mí paní s kurzem asertivity řekla, že to "prověřují". Dnes mi paní řekla, že se přechod nezdařil. Konec. Jak nezadřil, proč, co? Měli ste na to 5 (slovy pět) týdnů! "Pardon".

Takže z mý strany v pořádku, byrokracii sem porazil, ale toho floutka sedící ve "značkové prodejně", který má kravatu a je loglej na Facebooku ne. Holt mladí blbečci prostě neumí dotahovat věci do konce.

Jelikož soused provider je idiot a padá mu linka při každým dešti, kabelovku jako providera nechci, tak mi nezbývá nic jiného, než počkat na vodafóny, než to tam vše probulbe napovrch a někdo se urácčí linku zaktivovat. Naprosto nechápu, proč ke mě musí přijít technik z vodafonu (očekávaná návštěva do 14ti dní) aby omrknul, jestli to tam půjde. Dráty do baráku vedou, zásuvka udělaná, ADSL modem DryTek (jeden z těch lepších) a na O2 to fungovalo. To by mě zajímalo, co tam bude dělat. Přitom stačí, aby někdo u vodafónu to jen nějakej tajtrlik zaktivoval a poslali mi login/password, který nastavím do modemu. Ne, holt byrokraticky musím počkat na technika a pak na "startovací balíček". Prima, jsem a budu offline a pak mi za nějakej tejden přijde klíčeknka a pár obálek.

2, Musím taky pohanit O2. Dělám pro jednoho zákazníka kontaktní osobu a zařizuju konfiguraci služeb a pořízování HW. Dva kombo modemy (CDMA + SIM) se táhnou k nám 3 týdny. Pak je kurýr doručí, ale co po mě nechce. Prej občanku a pověřovací listinu představenstva. Cožééé? Do prčic, já nesedím na sekretariátu a nemám čas na kraviny! Já chci modemy, který sem objednal před 3mi týdny. Nakonec sem borca ukecal jen na občanku. V zápětí volám na O2 a paní na mě, že NE, že tyhle věci nechtějí a nemůžou. Opravdu? Obrázek 1 (halvně bod E má super zkratku :)). Ta firma se jednou zahltí svoijí byrokracií tak, že pozřou sami sebe.

Mno, po převzetí balíku zjistím, že SIM karty a CDMA nejsou spárovaný. Navíc k CDMA jen heslo a ne login v podobě tel čísla. Takže opět požadavek. Další nedotáhlá věc do konce.

3, A aby toho nebylo málo, tak sem se jal kupovat lesklou tvrdou A3 do tiskárny. Všchny papírnictví mají pouzdra Hello kitty, Spidermana, mraky jinak vypadajících tužek, který píšou všechny stejně. Takže tisk na obyč.

Jenže přijdu k tiskárně a ta má úžasnou modrou led, která svítí do xichtu tak, že je problém naťukat ruční podavač. Obrázek 2. Já se ptám PROČ?

A cestou do města si to švihl jeden zhulenej rastaman ve Fordu přes plnou bez blinkru a řve na mě z okna "šak zip né?". Zip ano, ale ne přes plnou a bez blinkru.

Ach jo, letos asi bude fakt konec světa :)

... a je mi líp.

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 04.10.2012, 15:02 | Milhauzz

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 04.10.2012, 15:16 | MARWiN
to chce klid a nohy v teple :D
o 04.10.2012, 15:51 | Davados
móda modrejch ledek mně taky s.re
o 04.10.2012, 16:42 | Cenda
za kolik a jakou linku ti dá Vodafone?
o 04.10.2012, 16:48 | CRK
Děkuju - je mi líp :D
o 04.10.2012, 17:11 | Pekys
juchůů, nejsem sám :-D :-D
o 04.10.2012, 17:22 | JP
Modrý LEDky je nejlepší přetáhnout černou lihofkou:D
o 04.10.2012, 19:39 | mrazik
A to ti nenabidlo O2 stejnou cenu ? Vzdycky zkusi vyssi cenu, kdyz skonci po roce akce, ale po pohrozeni, ze to odhlasim, vzdycky daji stejnou cenu.
To jen pro priste.
o 04.10.2012, 21:04 | Kotass
Podobnou Konicu Minoltu máme v kanclu, svítí krásně. :-P
o 04.10.2012, 21:12 | TROY
tak doufám že ti nebudem volat kvůli ADSLku ;)
o 04.10.2012, 21:31 | JA
Vodafone...no 2 neomezený tarify do firmy v 6/2012 office 365 jsem po měsíci rozchodil s týpkem z technickýho co se mu mě zželelo... a Google reklama proklik grátis 10.000? Operátoři nevědí ani hovno, 3x se mi mělo ozvat technický a každý můj požadavek se z mého účtu záhadne ztratí...Serou mě ukrutně a služba stále není k dispozici...děs běs
o 04.10.2012, 21:34 | TROY
Office 365 tak to tě má na starost asi kolega ,)
o 04.10.2012, 21:41 | JA
tak mu poděkuj, byl v pohodě.A co te Googl :-)
o 04.10.2012, 21:48 | TROY
add office - muj osobní názor - support pro tuhle službu nemá pořádnej ani microsoft v čr ;)

googl je horší :( a kor reklama :(
o 04.10.2012, 21:49 | JA
:-)))) no díky, zejtra si brnknu..
o 04.10.2012, 21:52 | JA
jo ještě k těm ledkám...kolik jich máte v pokoji? Mě lehce svítí 6 kousků..
o 05.10.2012, 13:24 | Knightey-
:D :D :D
o 05.10.2012, 21:40 | JA
kurva, přepočet VOSUM :-))
o 05.10.2012, 22:14 | JP
Mě tu nesvítí žádná, všechno co má potřebu svítit mam zapojený přes zásuvky na DO a před spanim to všechno přejetím po ovladači povypínám:D. Plus ještě ve vypínači na zdi (ten je taky na infra DO) byla LEDka kterou jsem z něj vykuchal. Jinak by jich tu svítilo 7 jestli dobře počítám.
o 06.10.2012, 12:23 | Davados
já si od kámoše nechal vymalovat panel na A9815 zevnitř černou lihofkou neni to 100% ní zneškodnění modrý,ale aspoň v noci tak nezáří:D a přes den sou ty černý čudlíky docela luxusní v kontrastu stříbrnýho panelu :) a modrej displej si vypínám
o 06.10.2012, 12:26 | MARWiN
na HU je nejjednodušší vyměnit LEDky na nějakou pěknou barvičku co se hodí k osvětlení auta,když už byl stejně ten panel rozdělanej :D
nezabralo by to zas o tolik víc času :D
o 06.10.2012, 12:47 | Davados
tak pro mne by bylo nejlepší koupit tady v bazaru panel z 9813,jenže teď se.u peníze neplánovaně do auta a až si budu myslet,že je to ok,tak se porouchá zas něco jinýho :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4123 sekund.