Navštíveno 2228x

Nějak si v poslední době nemůžu vybrat trička, designově mi sedí spíš ty nenápadnější třeba z C&A (přeci jen už nejsem puberťák), ale výběr je stejně mizivej. Konkrétně by mě zajímaly trička s výstřihem do véčka, protože mě opticky zeštíhlujou :-D Mám na mysli takovej ten modernější střih, upnutější a delší. Kde je nakupovat? Ani na tom blbým aukru snad nic není (až na dvě eMka)...
No nevím teda, jestli Tě upnutější triko zeštíhlí :))
Jinak co Marks&Spencer? Mám pocit,že tam takové byly
Občas New Yorker, C&A - párkrát jsem tam něco koupil, ale je pravda, že když chceš něco normálního, je to bída....
Měl jsem také krizi, kde nakoupit trička a kalhoty. V Olomouci nikde nic, ve Zlíně také ne, tak jsem jel s přítelkyní do Olympie v Brně a nakoupeno bylo hned. Chce to prolést obchody a zkoušet no. :)
Marks & Spencer je zajímavý tip, tam už jsem dlouho nebyl, měl jsem pocit, že je předražený. Mrknu tam ;-)
Midnite: tohle je u mě právě problém - já úplně bytostně nesnáším nakupování hadrů. To je pro mě za trest trestů.
Freerider: To jsme na tom úplně stejně :))
Jinak u M&S kupuju vždycky rifle za 400-500,-,takže bych neřekl,že je předražený :) A nejlepší je to, že tam strávím tak 5min, protože jdu jen k regálu,vezmu stejnou velikost, vyzkouším a mám nákupy z krku,takže za mě fantazie :)))
Trochu OT, ale já vždycky vlezu do Letňan až když už nemám skoro co na sebe a řeknu si, že musím koupit minimálně třeba 3x triko, jeden svetr a kalhoty. A za hodinku mám nakooupeno. Když jenom tak bezcílně bloudím, tak nekoupím nikdy nic.
No já nakupuju hadry vcelku rád, protože mám nakoupeno nejpozději do deseti minut (obvykle tak 1x tričko, 1x džíny). To samý s botama, do deseti minut nejpozději mám vyzkoušeno 10 párů a jedny z nich prostě beru. Oproti neskutečně otravnému nakupování s rodičema v dětství je to ráj :-)
akorat jsem byl v Parndorfu (outlet v Rakousku, 40km od Vidne, oproti Hatim&pod parodiim na outlety skutecne vyber a slevy), pak cestou v Italii Palmanova outlet a paradoxne nejlepsi kaufy a komfort nakupu byl primo v centru Verony, takze jestli se chces jeste ohrat&projet :-)
Freerider: já také, ale když už nemám co nasebe, tak si zase nakoupím věci na rok a mám pokoj :)
CervinVega - jakožto západočech bych uvítal spíš nějaké outlety kousíček za západníma hranicema, 500 kiláků pro hadry nepojedu :-) Navíc nejsem člověk, co se honí za značkama, takže je mi jedno, jestli je to to Adidas nebo Made In India, chci jen, aby tričko bylo hezký a něco vydrželo...
2 Mr.Scully: Pandorf je ale o niečom inom, tam sa vyplatí zájsť. Na kole som tam prechádzal asi 12 minút, to je neskutočné Outlet mestečko :-)
muSlim - no pokud dám 3500 Kč za benzín a strávím tím minimálně jeden pracovní den (spíš víc), tak to by tam musely bejt trička Adidas za padesátikorunu, aby to mělo význam :-) Jasně, ono se to vrátí na dražších věcech (kabát atd.), ale to mě teď moc nezajímá, radši bych si nákup triček vyzkoušel u nějakého outletu, který je trošku blíž Plzni :-)
nebo tam muzes jet na kole, jako muSlim :-)

01.10.2012, 14:22 |
nome no to by pak možná ani už nepotřeboval ty "zeštíhlující" :-)
Mr.Scully: no jestli teda chceš trička Adidas, tak hodně štěstí :D
To jsem jen tak plácnul, mně je jedno, co je na tričku za nápis, jen jsem si všimnul, že jeden z outletů (už se nepamatuju který) je přímo Adidas ;-)
Jestli to nebyl Adihaš :)

01.10.2012, 19:40 |
Pekys Mr.Scully - za hranicema na západ je nejblíž Ingolstadt Village
[ Link ]

02.10.2012, 14:40 |
Losky Nakupování hadrů taky nesnáším. Teda spíš kalhot a mikin. Protože na mě pasujou každé dvacáté džíny:( Mám trošku silnější stehna po fotrovi a když se dnes dívám na náctileté kluky co mají nožičky jak normální člověk předloktí, tak to nechápu co to je za chcípáčky:)))
A sehnat mikiny je taky docela problém:( Většinou se mi líbí třeba různé streetové mikiny, ale dávat za mikiny 2,5 tis, tak to mě ani nehne:)

02.10.2012, 15:19 |
Lubak jj s riflema a kalhotama obecně mám stejnej problém jako Losky, silnější stehna a když mi jsou přes stehna tak v pase to pak vypadá hrozně.
jako nade mnou...úplně přesně...

02.10.2012, 20:20 |
Losky kalhoty jsou pro mě nocni můra. Je těžký sehnat kalhoty přes stehna a aby v pase byly akorát. mám 178 cm, 80 kg, tak žádný extrém nejsem, ale dnes se vše dělá snad na děti a navíc hnáty mám po otci a s tím toho člověk moc nenadělá. při běhání atd stehna nabývají na hmotnosti, takže nezbývá než začít makat na hořejšku, ale kalhoty to nevyřeší:( zkusím si troje džíny a týden z toho mám mindrák