Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: naradie aku skrutkovac

o Navštíveno 1175x o
o 10.09.2012, 20:15 | Chris
Zdravim,

vopred sa opsravedlnujem, ze vas musim znova obtazovat, ale nevim vybrat aku skrutkovac.

Nechcem to pouzivat profi, alebo nieco take, len na obcasne vyvrtanie a zaskrutkovanie a pod. (napr. odvrtat nejaky nity, ktora aktualne potrebujem odvrtat :) )

Tu prvu sadu by som vyuzil aj ten maly 3.6V skrutkovac, na take male veci. S tym vacsinm by som mozno dal orech na sruby na kolesa a napr. povolil klucom a dalej odskrutkoval, ale to len vynimozne, ziaden servics a pod.

Mate niekto skusenosti so znackou Einhell ?

[ Link ]

alebo len

[ Link ]

Alebo radsej priplatit a kupit za 50e a vyssie nejaky Black&Decker, alebo Bosch, ked to budem vyuzivat len sporadicky ?

vopred diky ;)

o 12.09.2012, 08:21 | Chris
nikto nic ? neverim
o 12.09.2012, 10:09 | Conan
Já bych se toho nebál. Já kdysi (r. 2005?) koupil AKU šroubovák 14,4V v Hornbachu, nějakou jejich značku, takže to tipuji na podobnou úroveň jako tenhle Einhell a funguje dodnes, jen výdrž baterky už neni nic moc.
A odvrtal / odšrouboval toho celkem dost a v pondělí mi spadnul ze dvou metrů na dlažbu a nic se mu nestalo.
Pokud něco kvalitnějšího, pak DeWalt, AEG apod.
Ten pidi šroubovák taky mám, Black&Decker a použil jsem ho za 6 let snad dvakrát, takže věc naprd. Vše dělám tím velkým AKU šroubovákem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3048 sekund.