Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sluchátka TRITTON AX 720 - Pískání

o Navštíveno 1101x o
o 10.09.2012, 13:43 | Martin5681
Potřeboval bych poradit se sluchátky TRITTON AX-720,které jsou napojeny na xbox360. Zvuk je v nich nádherný, ale štve mně pokud mám zapojenou párty, tak dochází k pískání, které je hodně nepříjemné jak pro mně, tak pro mé kolegy. Většinou pokud delší dobu nemluvím. V momentě kdy začnu mluvit v párty, pískání přestane. Pískaní je velmi často také když vibruje gamepad. Nevím zda vzniká zpětná vazba, ale každopádně budu moc vděčný, když mi někdo poradí. Jak se toho zbavit. Pro Vaši informaci, sluchátka jsem již 3x měnil, první jsem zakoupil model AX 120, pak AX 180, teď AX 720. Gamepad jsem také už koupil nový, napadlo mně zda to není těma baterkama. Mají kapacitu 2700 mAh, tak snad koupit play charge kit? Fakt jsem už zoufalý...

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3383 sekund.