Navštíveno 1326x

Máte kluci už vlastní zkušenost,vyplatí se to instalovat nebo jsou to jen vyhozené peníze?
Každou zimu mám občas problém se zamrzáním žlabů na domě,při oblevě přes den pak teče voda po fasádě dolů. Nebaví mi věčně lézt na střechu a roztávat led ve žlabech. Koukal sem ,déla se buď verze kde je čistě kabel a rovnou do zásuvky nebo to hnaný přes termostat nebo samoregulační kabel. Pro co jste se rozhodli vy,kdo máte?

05.09.2012, 17:36 |
Draxx Montujeme verzi s teplotnim cidlem, zakaznici spokojenoni, skutecne to vyresi zamrzani.

05.09.2012, 21:37 |
JA Draxx
to je až svodem ven?Aby to měla kam vytejkat?
vlastní zkušenost nemám, ale brácha to už několikrát montoval

05.09.2012, 23:10 |
Draxx Montuje se to po cely dylce zlabu a i do svodu az k zemi, aby to melo kudy vytykat.
Kurňa, mám 12 let barák v místech, kde je sněhu po kokos a NIKDy jsem neměl problém se zamrzlým okapem nebo svodem.
Takže kdybych nevěděl, že máš ten problém, nasal bych ti, že to je blbost:-)
Mame, funguje, ale provoz je sakra drahej :o)
To vis,plocha strecha ... kdyz snezi,tak byva tady u nas i pres 0,5m na strese,pres den sviti slunicko,voda taje,okap je bohuzel na severni strane,takze u jihozapadni strany slunce rozpousti snih a na severni ve stinu to umrza..pri vetsi obleve pak zlab zamrzlej a tece to pres nej po fasade. Nebyva to casto,ale tak 3x do zimy tahle situace nastava...chtel sem si to ulehcit,ale asi zustanu u klasiky :-)