Navštíveno 1497x

Ahoj,shanim nejakej phone kterym bych si udelal radost. Chci nejakej smartphone tak do sedmi tisic.. Co jsem tak koukal tak mi padl do oka Huawei honor white.. Me se libi,ale tu znacku moc neznam,nejak proflakle nepusobi ale co jsem tak slysel tak by to nemelo bejt tak zly..mate nekdo zkusenost? Chtel bych neco co nevypada moc hnusne,trdba jako Xperia P kterej v tyhle kategorii patri k tem lepsim.. Chtel bych nejakej obstojnejsi procesor,pamet,sviznost systemu a tak.. Napada vas neco? Diky..
LG-P990, samsung galaxy SII.
SII urcite za 7nekoupis
myslim ze Huawei neni spatny, ve firme jich máme asi 15 (nejnizsi model Sonic) a žádný problém. Každému novému zaměstnanci dávám huawei a asi to nebudu měnit. Navic v cene do 7tis honor white za nejakych 6700 včetně dph asi nema konkurenci.
Chvatas na to? V Berline predstavili docela slusny kousky i od Huaweie, tak koukni na mobilmanii co ocekavat :)
Vyloženě na to nechvátám,ale ten co mám už mě nebaví..a čekat půl roku se mi ani moc nechce na nějakou novinku. Mě se ten Huawei fakt docela líbí akorát je to divný když se tě někdo zeptá co máš za telefon a ty mu řekneš že Huawei ,tak to zní tak trochu "levně" ..nicméně,to by mě asi tak moc netížilo..co jsem četl na mobil manii tak to docela chválí.. :) Ale nevim,nevim..

03.09.2012, 15:21 |
Tendr Já mám Ascend G300 a spokojenost.. Honor má lepší procesor a foťák, nebál bych se toho, i když s tou cenou už mi tak výhodnej jako Ascend nepřijde s poměrem výkon/cena.
mam skoro 2 mesice HTC One V, a dela jen radost

03.09.2012, 21:05 |
Nora za mě Xperia Sola
Tak ted upřímně nevim..mám koupit ten Honor nebo je na to špatně a radši si mám šetrit na něco jinýho?

05.09.2012, 10:46 |
Kapka (M)
ted jsem koukal že Samsung S II. spadlo ofiko na 9500,- ..musel by jsi neco ješte našetřit ale zase je to "značka"

05.09.2012, 10:48 |
Kapka (M)
na netu už jsou za 8750,- i s DPH
[ Link ]
Huawei asi špatný nejsou, ale stejně jsem radši šel do osvědčeného HTC není tajvan jako tajvan :) případně přidat a vzít samsunga

07.09.2012, 00:57 |
Tendr | Upraveno: 2012-09-07 00:58:25
Nechci nijak obhajovat Huawei, ale vy co ho nemáte víte akorát píču :)
Osvědčenej ejčtýsí vydrží velký hovno oproti G300 se kterým nemám problém se dostat na 3dny a v extrému kdy jsem moc nevolal a nepsal vydržel i 6 dní...
S SII jsi po dni na nule :D

07.09.2012, 01:02 |
Draxx Taky mam Huhnavyho G300 a za ty kacky nelze rict nic proti. A s tou vydrzi pravda, tech 5 dni umi.

07.09.2012, 11:38 |
CRK Tendr: nemel woe, eletriky je všude dost :)))

07.09.2012, 12:45 |
kuja CRK: Ja ale musim dat Tendrovi za pravdu. V posledni dobe, co sem mel HTC ( Desire, Sensation, Desire S), tak cim novejsi, tim vetsi sracka. Desire S umrel po pul roce a nebyl sem sam, ve firme jich bylo skoro 50 a driv nebo pozdejs, jim umrely dotykovy tlacitka pod displayem. Muj soukromy Sensation chcipnul po necelym roce na zavadu na desce a uz je pres mesic v servisu. A u Huawei sem se s nicim takovym nesetkal. U Sensationu se to da i pausalizovat, staci projet xda-developers...U Desire S byla pravdepodobne vadna urcita rada serii, coz je taky nekde dohledatelny, ale jako obrazek o spolehlivosti novejch HTC to pro me staci a dalsi mobil uz HTC nebude....A vydrz Desire S 1-2dny a Sensation 1den. Ted pouzivam zalozni Galaxy Mini a kdyz je to taky srac, tak mi vydrzi 5 dni v pohode nabitej.