Navštíveno 1400x

23.08.2012, 21:05 |
xSam Ahoj sháním nějaké sdružené světlo do nárazníku (obrysovka, brzdovka, blinkr) co nejmenších rozměrů. Pravděpodobně ledkové.
Důležité je, že to bude sloužit jako hlavní zadní světla, takže žádné bludičky.
Našel jsem jen něco od proplastu, ale tam za pásek 18 ledek chtějí 1200 bez DPH. Což mi přijde fakt dost.
Nenarazil jste náhodou někdo na něco? Přeci není možné, že to nikdo nevyrábí za slušnou cenu?
Díky moc
xSam
spis specifikuj tvar pripadne na jaky auto to ma jit...

23.08.2012, 21:28 |
xSam Spíše bych bral tenký obdelník. Výška světla cca 3 cm, a délka mi je jedno...
Budu vyrábět nárazník na teréňáka a podle toho jaký světla seženu, vyrobím nárazník...

25.08.2012, 11:23 |
xSam Tak co, nemate prosim nekdo tip?
18 ledek, svitici cervene, vic cervene a oranzove aby to bylo jak ma byt a nebo to je rgb a zmeni se barva celeho?
1200,- bez mi neprijde tak brutalni
Ono svetla mene stojej
Ale 3cm jsou asi dost malo
Nejhorsi na ledkach je ze v aute stejne odchazej, pokud nekoupis poradny

25.08.2012, 13:26 |
CRK délka třeba půl metru?

25.08.2012, 14:27 |
xSam Kral: 7 ledek je na blinkr, tedy oranzove, zbytek jsou cervene na obrysovky a brzdy.
Mne to dost prijde, protoze je to na terenaka, ktery fakt jezdi v terenu a tudiz je velka pravdepodobnost, ze se rozmlatej, i kdyz budou zapusteny. Takze to pak docela leze do penez kdyz dvakrat do roka das pres 3k za svetla.
CRK, pul metru je asi dost, 20cm by byl ideal
A HC offroad ma taky naklady :-)
Ja pred par mesici resil vetsi mnozstvi led do auta. Stalo to cca 7000,- za ledky nez jsem nasel co fungovaly bezchybne :-)
no jako kral007, jinak taky mi prijde 3cm skoro nerealny sehnat neco co se da bezne koupit... nic takovyho titernyho se nedava ani na motorku....

25.08.2012, 20:19 |
xSam Tak na neco jsem narazil, cena uz je hodne slusna. Ted jen zjistit jak to sviti a jestli se to hned nepodela.
Co myslite? Rozmerove to je super.
[ Link ]

25.08.2012, 20:25 |
xSam Jinak prolezl jsem celej ebay a nic kloudneho jsem nenasel. Copak tohle cinani nevyrabej?
pak ukaž výsledek vypadá to zajímavě

31.08.2012, 10:17 |
xSam Viděl jsem asi milion světel a musím tedy říct, že jsem velmi zklamaný.
Výběr je opravdu žalostný, tedy v malých rozměrech.
Nakonec jsem objednal ty podlouhlé viz výše a mlhovku a zpátečku toto:
[ Link ] Jsem na ně ty světla fakt zvědavej jak to bude svítit. Mají homologaci, takže STK by měla být ok a mají IP66, což se do teréňáka jistě hodí.
Tak teď hurá do výroby nárazníku:-)

08.09.2012, 23:31 |
xSam Prosím, nevíte někdo jaká musí být velikost zadních odrazek dle vyhlášky? Nedaří se mi to vygooglit:-(
Díky