Navštíveno 2213x

Zdravím
Je tu někdo kdo umí převést psaný text na tzv křivky?
Jedná se o text " Sound Quality by Hifimaniak ". Typ písma je Monotype Corsiva - tučné.
Děkuji za případnou pomoc a výsledný soubor poprosím na mail.
To zvladne uplne kazdej kdo ma corel... Pomohl bych pane ale na dovci ssebou nemam notas :-(
Tak díky moc, to byl teda fofr.
vypadli Ti ze jmena ty dva zavinace :-)
kral007: ty máš zase pauzu na svačinu a nudíš se viď :-)
ze by? :-)))

Pokud se to logo převede do křivek, tak záleží na jeho velikosti?
Grafik prý tvrdí, že to není v dostatečné kvalitě. Ten nápis má být potom v reálu vysoký cca 2cm. Já měl za to, že pokud je to v křivkách, je to jedno :-(
hifimaniak: ne, kdyz je to v krivkach tak to zvetsovat muzes jak chces a furt to bude vypadat stejne...
hele nerad bych nekoho ocernoval, ale mam pochybnosti o tom jakej grafik je ten grafik... prevedeni textu v nejakem obyc fontu do krivek je otazka dvou kliknuti v corelu... tzn nejde mi do hlavy proc by tohle neudelal grafik sam a trosku se bojim ze otvira nakej rastr kdyz se mu to zda ve spatny kvalite...
si dyztak rekni jak velkej ten text chces a nekdo ti to ulozi rovnou v te velikosti kdyz grafik s tim ma problem... ja muzu az odpoledne.. v praci corela nemam...
Jde o gravírování log na sklo. Takto to má vypadat. Obě loga mám v křivkách, ale prý jsou ve špatné kvalitě.

btw na ten hifimaniak font jsi prisel jak?
ja bych spis zkusil vybrat neco podobnejsiho tomu GERMAN CAR HIFI
mycTD: cece v krivkach je to sumak co to je za font...
hifimaniak: hele v jakym formatu to chtel na to gravirovani? cos mu posilal za soubor (pripona) ?
jediny me napada ze kdyz se da prevest v korelu do krivek pismo ze to zkombinuje ruzny uzavreny krivky a da je to pres sebe... treba vnitrek ocka ... zkusit si s tim potom jeste pohrat... ale tak to by asi rekl ze je tam takovej problem a ne jen ze to je "spatna kvalita"
v krivkach to sumak asi je, ale na tom skle to bude vypadat blbe.

28.08.2012, 11:09 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2012-08-28 11:13:52
.mycTD: font jsem vybral já. Nemá být schválně stejný jako to logo Helix.
assassin: přípona je .eps
Hodil jsem ti obě do mailu, ať je můžeš potom zhlédnout.
Tak mail ti asi nefunguje.

29.08.2012, 12:21 |
CRK eps může bejt problém, je víc druhů...
hifimaniak: cece sorry, sem idiot, mel sem tu pracovni a zmenil sem job.... mail uz sem zmenil....
jak rika crk, eps formatu je vic, posli to teda jeste jednou a poslal bych ti ruzny eps, jestli teda trva na eps...
Požadavek zněl pouze křivky, ne přímo .eps. Ještě jsem o toto ani nezavadil, takže o tom nic nevím. Zkusím to zjistit.
assassin: máš to tam.

30.08.2012, 09:17 |
CRK a to fakt ten kokotskej grafik nezvládne jeden podělanej nápis?
Tak prý by mělo být jedno v jakém formátu to bude.
CRK: no asi ne.

30.08.2012, 14:23 |
CRK já, když sem něco někam posílal, tak .eps, .ai, .pdf a ať si vyberou...
Pokud někdo může pomoci, tak prosím do mailu.
V pondělí bylo pozdě :-)))

05.09.2012, 16:06 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2012-09-05 16:07:08
Diskuse zajímavá, nepomohl nikdo. Děkuji.

05.09.2012, 18:58 |
shamania | Upraveno: 2012-09-05 19:02:59
Stahni a nainstaluj si PDFCreator.
Otevri Word.
Napis tam jakykoli chces text, v jakem koli fontu, ktery si stahnes (
[ Link ] ) a nainstalujes.
Vytiskni ten text pres virtualni tiskarnu "PDFCreator".
Vo a la, mas text v krivkach.