Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nabídka IT služeb

o Navštíveno 1130x o
o 22.08.2012, 09:19 | Milhauzz
Přišla okurková sezóna a dalo by se říct, že se doma celkem nudím, tedy kromě úterý a čtvrtků, kdy mám domluvený onsite ITC. Další dny mám volné a nedaří se mi sehnat zákazníka nebo se někam probojovat, asi málo kontaktů nebo nejsem tak průbojný. Většina nabídek je bez odezvy.

A proto se ptám a hledám, jestli náhodou někdo nechce správu sítě na ŽL, od pracovních stanic, přes správu sítě, až po servery všeho druhu. Know-how je, čas taky, certifikace samozřejmostí. Dohození kšeftu bych samozřejmě kompenzoval. S onsite jižní moravu (od Brna dolů), na dálku cokoliv.

Ceníky a certifikace tady: [ Link ]

Tak kdyby náhodou :)

o 22.08.2012, 14:56 | Chris
mozno blba otazka, ale nebolo by ti lepsie sa zamestant v AT&T or IBM v brne ?
o 22.08.2012, 16:01 | Milhauzz
Ani ne čoveče, IBM mám už zasebou, je tam hrozná nuda, k ničemu tě nepustí a jen píšeš reporty. Cítil jsem se tam spíš jak "IT secretary". ŽL je pro mě lepší, je to flexibilnější. Co mám jednoho velkýho zákazníka, tak ten mě uživí, ale vyskakovat si nemůžu, když seženu ještě něco, bude hej.
o 22.08.2012, 20:31 | htd
konkurence:)
o 22.08.2012, 22:13 | Milhauzz
Konkurence je zdravá věc :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3307 sekund.