Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada počítač

o Navštíveno 827x o
o 05.08.2012, 09:03 | filip146
poradte co s tím... u youtube, facebook, a možná ještě i u některých stránek se mi nenačte grafiku a stránka vypadá jako napsaná ve wordu. dělá to na notesu na wifině i na velkým kompu, který je na drátě. v jiným baráku to jde ok, co je špatně?

foto k příspěvku  od filip146

o 05.08.2012, 09:05 | Proffesor_W
To mi delal firefox, v IE to bylo v pohode. zkus to taky. Mne pomohla na FF az aktualizace na dalsi verzi jak vysla.
o 05.08.2012, 09:08 | filip146
dělá to i na ff i na ie, i na druhým notesu to samý...
o 05.08.2012, 09:35 | filip146
vymyzal jsem historii, cookies, odinstaloval chrome a načítá se normálně, ale nenačítají se obrázky...
o 05.08.2012, 09:57 | Chris
skus este odinstalovat vsetky ad-ons a prebehnut pc spy-ware doctor, ci nahodou si nieco nechytil :)
o 05.08.2012, 10:14 | swep
Tohle mi to delavalo kdyz byvala pomala rychlost pripojeni, nacte se jednodussi a datove mene objemna verze webu.
o 05.08.2012, 12:41 | Mr.Scully
Mně zase v práci skoro vůbec nejde Google Chrome, vypozoroval jsem, že třeba vypnutí firewallu nebo nějakého VPN procesu to na půl hodiny pořeší, ale pak se to stejně vrátí. Zkus vypnout ten firewall, nic za to nedáš :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3484 sekund.