Navštíveno 2005x

Potřebuji radu ohledně starých fotografií na ,kterých je vyfocen hitler jak gratuluje nějakým fírerůům :)
mají tyto foto nějakou cenu ?
hm to jako ma byt starozitnost ?????????????????jeste jsem nevidel starozitnou fotografii....starozitnika mam ,ale ne na toto :-)

27.07.2012, 08:45 |
Tomas | Upraveno: 2012-07-27 08:46:00
Ak by si mal moznost, tak mi posli foto, alebo scan tej fotky na mail. Zajtra idem od jedneho starozitnika kupovat stol a zrkadlo, tak sa ho mozem na to spytat, aspom kvoli cene, mal tam aj par vojnovych veci.
Podla ksichtu ten starozitnik nie je zid :-)
pepe689: co já vím jak se tomu říká??To sem měl napsat ocenění historické fotografie ?
Tomas:fotografii je celkem 6 ,až se dostanu dom tak ti přepošlu skeny.
Jinak mám možnost mít i nějaké vojenské hodnosti německé armády.

27.07.2012, 10:53 |
TROY cenu to má
Běžně to lidi vykupujou a pokud je to nějaká osobní fotka z rodiny tak to má sakra cenu ;)
Já je sem dyštak odpolko nahodím ať se mrknete.Jinak sou to fotky vyřazeny z archívu KGB.

27.07.2012, 16:25 |
TROY LOL :D kgb :) ještě lepší historie
Tak snad to nebude nikdo brát jako propagandu :D
Ty hodnosti bych ti snad dokázal zařídit ocenění, kdyžtak na mail. Na fotky neznám žádného znalce, ale nějaké staré fotky sbírám, když si vymyslíš cenu, dej mi vědět, třeba je koupím, ale já asi nejsem ten, koho hledáš :-)
No já nemám představu co za foto?Ale pro někoho mouhou mít nějakou cenu .Ještě oběhnu sběratele v mém okolí ať se vyjádří.Hodnosti nafotím a pošlu.(jinak za tu jednu hodnost mi nabídly 300 ojro)
Tvuj deda pracoval za valky jako elektrikar? :o))
tappaja nene :D tohle je od kamaráda z východního bloku
mel dva blesk na helme :-D
noo byl to vysokoproudař měl tam i lebku :D
Tak pokračování od dědy elektrikáře :)

A jakoupak tohle může mít hodnotu ?