Navštíveno 2704x

ta nová stanice od Novy... Fanda, nebo jak se jmenuje
jj, Fanda to dává, nevím, zda to přesunuli z ní a nebo i na Nova sport... Jinak já na to budu koukat na netu :-)
v kolik? asi to bude rezba

14.07.2012, 19:45 |
tygrm v deset, kde na netu je to k vidění? Mám centrio a fandu zatím nenabízej.

14.07.2012, 19:57 |
macek Doufam ze ho Haye zatluce do zeme

14.07.2012, 23:01 |
relax jak vám ty streamy jdou ? mě šel jeden v poho na ten předzápas + rozhovory a teď (předpokládám, že začal zápas haye vs chisora) se nemůžu za boha na žádnym chytit :(

14.07.2012, 23:03 |
hanx | Upraveno: 2012-07-14 23:05:35
[ Link ] tenhle jede
edit: třeba tenhle jede v lepší kvalitě na fullscreen
[ Link ]

14.07.2012, 23:05 |
relax hanx: super, díky

14.07.2012, 23:15 |
hanx Haye si ho zatím dost vodí :)

14.07.2012, 23:27 |
Nora a je hotovo, haye byl živější

14.07.2012, 23:29 |
relax hmm to jsem toho viděl, kus 2. kola a pak se mi to rozjelo, když chisora padal na tlamu :D

14.07.2012, 23:31 |
hanx No tak na konci toho třetího kola Chisora jednou trefil po gongu, ale jinak se skoro ani nevybalil. Ale musí se nechat, že toho schytal fakt hodně.
Krásný box od Haye, sice to mohlo být ještě tak 1-2 kola delší, ale jinak zaslouženě vyhrál KO. Chisora jen vyčkával a chvílema udělal výpad, Haye ten ho zpracovával stále pomaloučku, polehoučku až v 5 kole na něj nastoupil více a bylo vymalováno :-)

14.07.2012, 23:34 |
fredh tak kucí udělali před zápasem šou a v zápase to bylo celkem jasný. Ale Chisora vydržel dost. Čekal jsem, že to kolo dojede a nakonec ne. Dobré to bylo.
Mám rád oba boxery co se týče jejich stylu.. At si dělají co uznají za vhodné mimo ring.. Tady sem to přál Hayeovi.. :-) Jen to mohlo být trošku delší a né cca. 15min..

15.07.2012, 10:34 |
relax [ Link ] stejně zajímavý jak se z toho dělá "umělě" show - před pár měsícema se porvali na tiskovce, před jejich zápasem je na tiskovce mezi nima klec a po zápase ? smějou se na sebe jak dlouholetý kamarádi :)
Tak on Chisora dle mě byl mimo, těch ran na ten mozek co má bylo až až :-D Po tom by byl beránek každej :-)
A dostával mě takovýma "klasickýma" boxerskýma úderama pravé ruky ze shora dolů :-D ve 3 kole ho za to dokonce rozhodčí napomenul :-)
relax: Tak to je to k tou sportu patří.. Drsné řeči co kdo jak udělá tomu druhému apod.. A po zápase klasika podání ruky,gratulace, atd.. Tak to je,tak to bude.. O kom vím,že se nechal slyšet,že to nedělá tak Kličko,Crocop..

15.07.2012, 19:33 |
relax Colin: jasný, ta show k tomu patří, ale musim teda říct, že tydle dva jsou v tom výborní :) ...
kdyby neudělali takovou show, tak by se o to tolik lidí nezajímalo, nesázelo by se tolik, neměli by za to tolik love. Ale prý ten, kdo prohraje KO dá 20.000 liber z účasti na dobročinné účely, což chválím ;-)

15.07.2012, 21:03 |
relax jj to je fajn, ale zase z těch 100 mega co každej dostal ... to je prd :)
relax: To jsi plácl nebo četl? Sám nevím kolik mají za ten zápas.. Tuším když byl Kličko s Chisorou tak měl 38mil.. Což je krása za 12kol.. Ano jistě i příprava se počítá,ale i tak.. :-))

15.07.2012, 22:08 |
hanx Collin: to jen od pořadatelů, nebo co dostal za různý akce s tím spojený navíc, od sponzorů a tak?:)

15.07.2012, 22:31 |
relax Collin: někde v TV jsem to zaslechl, nevim jak moc to je podložená informace. Na druhou stranu, myslim si, že tedle zápas byl za poslední dobu největší show. Zápasy kličků jsou tak nějak """" nudný """" z pohledu poměrně předvídatelnáho výsledku a minima excesů. Takže si myslim, že tam šlo ještě o větší peníze a klidně to může bejt pravda.
relax: No produkčně mě to přišlo ubohé a raději se tedy budu koukat na "nudné" Kličky bez plivanců a rvaček na tiskovkách. Je to snad sport a né pouliční rvačky. Jinak mám pocit,že říkali, že si rozdělí 150 mega.

16.07.2012, 15:23 |
relax Harryp: já to okolo moc nesledoval abych se přiznal, ale zase na druhou stranu - box nějak moc nesleduju, když už, tak Kličky. Ale tedle zápas jsem prostě chtěl vidět a určitě nemalej podíl na tom měla ta jejich rvačka a údajná obrovská nenávist, prostě ty věci kolem, který ať jsem chtěl nebo ne se ke mně dostaly :)
hanx: Tak to už nevím,četl jsem jen ,že za zápas.. Na Kličky koukám i když mě jejich styl netáhne.. Ale box je box a ten mužu.. :-)