Navštíveno 2254x

Rok2002 3,0 automat.
Má někdo zkušenosti s tímto autem?
Spolehlivost,spotřeba atd.
sorry za OT, koukni na mail z 3.7
potrebuju to doresit, dik
Příjemné auto. Ale volil bych facelift co v těchle letech přišel. 02/03 má daleko hezčí interier a dostal 6° převodovku u automatu.
ROzhodně ale tyhle auta měli neskutečnej rozptyl výbavy. Neexistuje skoro žádné vodítko jak poznat hodně vybavené. Poskládané to je nadivoko asi jak chtěl zákazník, nebo co v továrně měli zrovna po ruce. Takže prolézt a inviduelně posoudit.
Spotřeba není až tak děsná - mimo město 9 litrů Město 12. Plus mínus.
Výhody jsou společné díly s Fordem. Brzdy a další drobnosti.
Cena dílů taky není tak strašná, pokud se díly objednají z UK.
Problem byva u LPG - má to modulované čerpadlo Bosh a jedinou trubku paliva. Takže buď se to přestaví na plyn 4+2 a stale žere benzín a nebo to hodně zlobí.
Zadní náprava je trošku komplikovanější převzatá tuším z XK. Zatím ve všech Skách co jsem jel z bazaru tak ta náprava byla načatá, ale dá se to celkem levně opravit.
k té výbavě - jsou třeba auta, které mají xenony, kůži, vyhřívané čelní sklo, ale nemají výhřev sedaček.. elektrika sedaček vubec není standart.. ani elektrika okýnek uplně všude není. Uplně nejvíc sociály mají semišové sedačky a vzadu švihadla no a to sem nikdy přijít nemělo ..
Stype raději vzít s jaguáří V8 a je pohoda, zplynit jde bezproblému, žádné problémy šestiválců nemá, jen si hlídat, aby to nebyla nikasilová, ale klasická litinová verze. Co se týká výbav po faceliftu, s motorizací V8 už v ní tolik nelogiky není a bývá většinou solidní. Social řada s V6 má holt s konfiguracemi výbav větší problém. Nicméně Stype je zadokolka se vším všudy, takže je vcelku zbytečné ji vůbec pořizovat s V6, lepší jít rovnou do V8, za hodně podobnou spotřebu nabízí mnohem více agility a radosti z každého kilometru....
navíc pokud půjde do lpg, tak je spotřeba nepodstatná. Taky bych volil V8, ve výsledku bude levnější na provoz než ta V6 a nejsou s ní problémy.
Díky všem za příspěvky ...
Ptal jsem se přímo na tento jelikož mám zajímavou nabídku a uvažuju o tom .
Jen tedy sehnat někoho kdo se na to semnou pojede mrknout :-)
hoď sem link, my tě to tu okomentujeme :-D
Aby ta "zajímavost" nabídky nebyla dočasná...
Jaguáři se prodávaj trvale za zajímavé nabídky a nebo lze z každé nabídky tu zajímavou velmi rychle udělat :-D