Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tak další senior okraden...

o Navštíveno 2249x o
o 02.07.2012, 19:38 | Only_One
Tak moje babi dnes taky podlehla těmhle zmrdům... Topstarbohemia.. mam naběhnuté žíly na čele, mít tu čest s tím zmrdem co to prodával tak by si to za rámeček nedal.. a to se považuji za celkem klidnou povahu..
Klucka.. varujte ty svoje seniory a pořád a pořád, oni to pořád prostě nechápou... :-(((

o 02.07.2012, 19:46 | AllInOne
Kolega z práce vykládá furt to stejný...a to je mamince asi 90 let a už má 2je hrnce a x dalších *****
o 02.07.2012, 19:53 | tykeev
njn a pak si všichni dvacetiletý zmrdečkové z Mělníka (Beck a všechny podobné firmy) jezděj novejma merglama....

co na to mám říct, no

viz

[ Link ]
o 02.07.2012, 20:02 | Mr.Scully
To je nekonečnej problém, ale nejde tomu nějak zabránit :-/ Buď je člověk svéprávnej a pak prostě musí vědět, jestli hrnec za dvacet litrů chce nebo nechce. Nebo není svéprávnej, ale pak nesmí mít ani volební právo. Nevím, jak to udělat jinak. Nelze zakázat prodávat předražený věci, diktaturu tu nemáme.
o 02.07.2012, 20:04 | tykeev
prodávat předražený věci není takovej problém, problém je v těch nátlakových metodách, které používají... podívej se na tu krátkou ukázku, kterou jsem sem vložil a uděláš si obrázek sám
o 02.07.2012, 20:08 | mr.brain | Upraveno: 2012-07-02 20:09:19
Ale nikdo ty lidi nenutil tam jezdit ne? Alespoň co jsem já na podobné akci byl, tak ano, prodávaly se tam předražené věci, ovšem nikdo mě nenutil tam jít.

Pravda je taková, že když tu Scully načal ty volby, tak by volit stejně tak nesměl nikdo, koho zaměstnává stát - tedy úředníci a politici... aneb demokratická utopie.
o 02.07.2012, 20:26 | tykeev
to mr.brain:

nevím, kolik je tobě a na jaké konkrétní akci jsi byl, ale bohužel ty "psychologicky nátlakové" akce, o kterých mluvím, tak tam lidi pod 50-60 let ani nepouští... :-((
Bohužel ve svém věku už prostě těm útokům a nátlaku podlehnou
o 02.07.2012, 20:45 | jackobo
jako ze se tohle deje sem vedel, ale ze se to deje az takovymhle hnusnym zpusobem, viz to video, tywe, se mi otvira kudla v kapse, hyeny zku*veny za*rany. U toho bejt a videt jak ten zmrd takhle s tema lidma jedna tak ten uz do toho svyho slavnyho autobusu nastoupi jenom v cernym futrale se zipem.
tfuj kua to sem se zas nasral ://
o 02.07.2012, 21:01 | mr.brain
tykeev: když jsem tam byl, tak tuším 23-24, nicméně... proč vlastně tam ti lidi jdou - to je příčina - a následek je ten, že si domu odnesou hrnec, vysavače whatever +500% - +1000% cenově dráž.
o 02.07.2012, 21:05 | Kamil07
mr.brain: Ti lidi tam jedou, protože se nudí a dokud tyhle akce nebudou zakázané zákonem a pokutované, tak tam důchodci budou jezdit.
o 02.07.2012, 21:12 | mr.brain
A pak si tedy každý může sáhnout do svědomí, proč zrovna jeho příbuzní na té dané akci byli a tyhle věci koupili... Tam co jsem zrovna byl já, tak se o žádný nátlak nejednalo, spíš šlo o manipulaci jestli jim záleží na zdraví příbuzných.
o 02.07.2012, 21:30 | Luke_288
Natlakove akce? Nekdo je bez koupe nepusti domu? Proc tam jezdi? Ptrz dostanou zadarmo obed, nuda- problem duchodovyho veku, zadny konicky, zadny zajmy. Vidim to na nasem dedovi.
Na druhou stranu vidim 71letyho predsedu prestavenstva nejmenovany stavebni firmy, skace padakem, jezdi na lyzich s tyhlety pitomce s hrncema by rozebral do sroubku
o 02.07.2012, 21:46 | Jendys | Upraveno: 2012-07-02 21:47:09
doporučuji si poslechnout tohle [ Link ] je to rozhovor s reportérkou, co o tom točí
o 02.07.2012, 22:24 | tykeev
to mr.brain:
bohužel, starší lidi jsou více náchylní různým lákadlům ve stylu "výlet s obědem zdarma".
Bohužel to, že je hned na začátku výletu zavřou do kulturáku s další stovkou důchodců a vyvíjejí na ně psychický nátlak už málokdo vidí.
A nátlak myslím opravdový nátlak, to co je na tom videu je jen slabý odvar. Věty typu "chcete, aby Vaše vnoučata přežila další rok-dva? Tak prostě musíte koupit tenhle vysavač!" A pokud ho nebudou chtít koupit, tak se často tito "prodejci" nezdráhají sáhnout ani k jednání viz video = nadávky, vyhrožování, atd...

Není mi 60-70, tak neumím odhadnout, jak snadno bych v takovém věku sám podlehl. Teď je každej mladej chytrej, ale bohužel je to jiná generace, která na podobné jednání prostě zvyklá není.

Bohužel, většina těch firem pochází od nás z Mělníka a hrdej na to opravdu nejsem... Největší banda šmejdů je BECK, maskováno žlutými auty s nápisy Beck - Stolní voda. Jelikož už těch peněz bylo trošku víc, tak se na tom rozjel i další byznys = solária a fitka BBC alias Beck Box Club (reklamy všude po Praze na tramvajích, atd.). A teď už i ten Beckyland nebo jak se jmenuje ten dětskej ráj. To jen tak na objasnění, z čeho všeho tohle pochází.
o 02.07.2012, 22:33 | tykeev
to Luke_288:

bohužel, je to přesně tak, jak píšeš, i když si to málokdo z nás umí představit, co se tam děje.

Naneštěstí dost lidí, co z nám tady z Mělníka, v podobných firmách pracuje a tak občas jen žasnu, když slyším, co tam vyvádějí za prasárny.

Opravdu je seniorům, v případě odmítnutí koupě, vyhrožováno tím, že je nevezmou zpátky do autobusu... nadáváno do šmejdů, do chudáků, co se ani nezmůžou na kvalitní nádobí... atd...

Nemám nic proti tomu, ať si každej prodává co chce, za kolik chce, ale v rámci slušného lidského jednání. Tohle už je, podle mě, opravdu hodně za hranicí.
o 02.07.2012, 22:53 | Mr.Scully
Ten psychický nátlak je samozřejmě krutý a je mi jasné, že spousta lidí podlehne. Ale znova musím konstatovat, že pokud si někdo myslí, že za 49 Kč dostane autobusový zájezd s obědem a dárkem zdarma, tak by měl okamžitě vrátit občanku.

A že jednání prodejců je totálně proti slušnému chování, to je jasné. Ale neslušné chování prostě není trestný čin...
o 03.07.2012, 07:48 | Cenda
Scully > pochop. Asi by se nic nedělo, kdyby za 50Kč jeli na výlet a přitom jim prodejci v klidu předvedli zboží ke koupi, ať je cena a druh jakýkoliv. Pohoda. Ale tohle je nalákání na "výlet", který se ani nemusí uskutečnit a potom vyvíjení nátlaku na uzavření smlouvy, dost drsnej. A v tom je sakra rozdíl. Smlouvu uzavřenou pod nátlakem lze i právně zrušit, ale je jasný, jak to s těmi podvedenými lidmi a vymahatelností práva v ČR je. Kdyby ČOI dělala svoji práci a ukládala pokuty ne v desetitisících, ale statisících, tak by těch šmejdů ubylo.
o 03.07.2012, 08:36 | Zdenek (A)
Jo, hnus! Taky jsem uz resil jeden vysavac. Nastesti se ho povedlo vratit... Kdyz jsem si od mamy vyslechnul, jak se ji to "povedlo" koupit, tak jsem skoro zacal pochybovat, ze je dospela.
o 03.07.2012, 08:51 | tykeev
to Cenda:

bohužel ono i s tou ČOI to není tak jednoduchý.
Ty kontroly jim tam chodí, jenže díky věku kontrolorů se je většinou tak nějak podaří je odhalit a pak si na nich často i smlsnou... jakože propíchané pneu u auta, kterým přijeli k autobusu, nebo třeba přimíchání alkoholu do nápojů zdarma v kulturáku => takže pak při následné kontrole je přivolána PČR a skončí to fiaskem pro ČOI.

A to uvádím jen příkladů, o kterých jsem se dozvěděl přímo ze zdroje.
o 03.07.2012, 09:23 | clown
rikat seniorum to muzes 5x denne a na hovno :(

tu si koupi ufona, tu levnou elektriku .. tu podepisou s t mobile smlouvu na 2r na 3sim, pro jednoho cloveka .. :(

furt dokola ..
o 03.07.2012, 09:29 | Only_One
nechcetě někdo super parní čistič, sadu exkluzivních hrnců a domácího robota se slevou?
o 03.07.2012, 09:50 | Mr.Scully
Cenda - jenže to by pak nestálo 50 Kč, protože u klidné prezentace by si nikdo ty předražené krámy nekoupil.

A jak píše tykeev, odhalit různé prohřešky proti zákonu je věc nemožná, to by ten kontrolor fakt musel vypadat na devadesát, mít tašku Lidl a ještě mít štěstí, že třeba dostane k podepsání nějakou špatně napsanou smlouvu, aby je bylo za co chytit.

A myslím, že i statisícové pokuty by nestačily, oni mají ty zisky neskutečné. A nemůžeš dát pokutu pět mega, že tam někdo řekne "pokud nepodepíšete, tak možná půjdete domů pěšky". Tohle je prostě na hraně zákona, občas před ní, občas za ní a jen se vydělává na hlouposti lidí. Ale na hlouposti lidí vydělává i Provident a milion dalších firem. Nevím, jestli má smysl pátrat po příčině, když by stačilo, aby byli lidi schopní zamyslet se a spočítat si trojčlenku.
o 03.07.2012, 09:58 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-07-03 10:01:10
[ Link ]

všechny tyhle firmy fungují jak přes kopírák. Dědu to skoro stálo 30k. A já jsem tomu věnoval skoro 3 týdny. A výsledek? Děda s babičkou byli nedávno na další předváděčce, ale nic nekoupili, zatím...

Opravdu to chce pořád dokola o tom mlít, jinak se nikdy nepoučí. Přitom v TV je toho docela dost...

o 03.07.2012, 10:49 | CervinVega
rodice od mlade si od nich koupili nadobi a kdyz jsem jim stejne ukazal z Ikea za 1/15-1/10 ceny, neverili a opakovali preste stejne kraviny, co do nich nahucel prodejce... ve finale se tvarili nestastne, ze nechceme jejich skvelej darek "Titan Top Bio nevim co jeste" a mame blbe kecy, ze vyhodili penize oknem... o vypovedeni smlouvy ani omylem, ten pan byl moc hodnej a prijel az k nim domu...
o 03.07.2012, 11:04 | tykeev
jj, za 20000,- vejvaru na třech hrncích, co stojí 1500,- bych jim to vozil domů klidně po jednom...
o 03.07.2012, 20:05 | Cenda
Scully > je jen na šikovnosti prodejce. Tohle je pod nátlakem a taková smlouva by byla jinak neplatná. A že by se jim to za pade nevrátilo, protože by slušným způsobem prodali míň? Jejich boj. Jak je vidět a slyšet ze zveřejněných materiálů, kromě nátlaku docela normálně i lžou a uvádí vlastnosti výrobku, které ani mít nemohou. To je v pořádku??? Jako kdyby ti prodejce prodával auto s 2.0 150kW a přitom v něm byla chcíplá 1.6. To bys byl asi hodně nasranej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.322 sekund.