Chlapci, už se v tom plácám docela dlouho, což mne netěší a jediné pozitivum jsou klesající ceny.. ;-)
Líbilo by se mi Murano, ale to se do limitu 200.000 včetně DPH nevleze, (jsem plátce DPH, takže by mi auto s možností odpočtu fakt bodlo).
Jak už jsem psal, benzín, při větším objemu možnost LPG.. Líbila by se mi i Mazda 6 MPS 2.3 Disi AWD -
[ Link ] tuhle mám kousek od domu, ale ten motor je prý užranější, než 4litr od BMW, a je to sedan, což není moc praktické (občas něco stěhuju na chalupu)..
Na slušné Subaru jsem moc nenarazil a většinou si nerozumí s LPG a tak mi přijde jako dobrá volba rozumu tohle
[ Link ] - 3.0 litr V6 ale jen s 4stupňovým automatem, jinak v "plné" výbavě, co se do toho tehdy dávala - ale manuální klima.. Ten motor má prej rozvod řetězem, je docela spolehlivý a navíc snad s hydroštely, takže s LPG by si rozumět měl docela v klidu..
Pak už mě napadají jen menší káry bez AWD - docela zajímavý Lexus 200 v kombíku
[ Link ] a nebo Leon TFsi
[ Link ] ..
Ale Lexus už je starší kousek (chtěl bych něco aspoň od roku 2005) a Leon malý, ale konkrétně tenhle se mi líbí..
Koukal jsem i po X-trailu 2.5 ale těch je málo a nějak mi to přijde jako nudný auto, Outlander když není 2.0 v Turbu, tak je to lenoch a místa v kufru míň než v tom Leonu..