Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaké auto do 200tis - benzín (lpg) ideálně AWD?

o Navštíveno 1855x o
o 26.06.2012, 17:16 | MAX
Chlapci, už se v tom plácám docela dlouho, což mne netěší a jediné pozitivum jsou klesající ceny.. ;-)
Líbilo by se mi Murano, ale to se do limitu 200.000 včetně DPH nevleze, (jsem plátce DPH, takže by mi auto s možností odpočtu fakt bodlo).
Jak už jsem psal, benzín, při větším objemu možnost LPG.. Líbila by se mi i Mazda 6 MPS 2.3 Disi AWD - [ Link ] tuhle mám kousek od domu, ale ten motor je prý užranější, než 4litr od BMW, a je to sedan, což není moc praktické (občas něco stěhuju na chalupu)..
Na slušné Subaru jsem moc nenarazil a většinou si nerozumí s LPG a tak mi přijde jako dobrá volba rozumu tohle [ Link ] - 3.0 litr V6 ale jen s 4stupňovým automatem, jinak v "plné" výbavě, co se do toho tehdy dávala - ale manuální klima.. Ten motor má prej rozvod řetězem, je docela spolehlivý a navíc snad s hydroštely, takže s LPG by si rozumět měl docela v klidu..
Pak už mě napadají jen menší káry bez AWD - docela zajímavý Lexus 200 v kombíku [ Link ] a nebo Leon TFsi [ Link ] ..
Ale Lexus už je starší kousek (chtěl bych něco aspoň od roku 2005) a Leon malý, ale konkrétně tenhle se mi líbí..
Koukal jsem i po X-trailu 2.5 ale těch je málo a nějak mi to přijde jako nudný auto, Outlander když není 2.0 v Turbu, tak je to lenoch a místa v kufru míň než v tom Leonu..

o 26.06.2012, 17:18 | MAX
Jinak po německých prémiovkách netoužím, radši o něco mladšího japonce.. ;-)
o 26.06.2012, 17:41 | Augi
MAX: tip pro Tebe nemám, ale spotřeba u MPS je celkem hrozná, konec konců i zde:
[ Link ]
o 26.06.2012, 17:48 | MAX
Augi - jj, viděl jsem, že motor (ten samý, ale CX7) "vyhrál" test spotřeby na Auto.cz..
Průměr dle Spiritmonitoru je 11,8 - na 191kw a AWD to na druhou stranu není nějaká extra hrůza, ale na denní, cca 30km dojíždění to bez LPG taky není ideál, to jsem si taky myslel.. Subaru Forester 2.5XT na tom bude stejně a LPG nepřipadá v úvahu..
o 26.06.2012, 17:50 | MAX
[ Link ]
ale jak tak koukám, tak ten Maverick (Escape) je na tom taky v průměru za 15 - takže LPG bude asi nutnost..
o 26.06.2012, 17:53 | MAX
Volvo V50 T5 AWD?
o 26.06.2012, 17:58 | Only_One
no pokud chceš LPG tak si rovnou vyřaď všechny přímovstřikované jednotky..
o 26.06.2012, 18:04 | MAX
Tím myslíš třeba toho Leona? Tak tam je ta spotřeba podle mne v klidu - do devíti litrů meziměsto bych asi ani LPG neřešil..
o 26.06.2012, 18:10 | Only_One
9litrů benzínu je 19litrů plynu :-) takže si můžeš dovolit daleko zajímavější motor/výkon
o 26.06.2012, 18:20 | MAX
:-)) no když to bereš takhle, tak to jo. Já spíš myslel, že pokud to bude auto se spotřebou do devíti litrů, tak bych asi ani neřešil přestavbu na LPG.. ;-)
o 26.06.2012, 18:25 | MAX
Jako dovolit si zajímavější výkon, to bych si i dovolil, ale tady nic není.. :-)
Volvo T5 jsem našel jedno, auto s odpočtem DPH a serviskou je skoro nereálné.. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3403 sekund.