Navštíveno 1220x

Prosím co znamená termín "free house quantity? " díky .-)

25.06.2012, 15:38 |
hanx podle mě je to kvantita dob, kdy je člověk bydlící s více lidmi, sám doma :)
no dobrý .-)) jako já tušim, ale potřebuju to potvrdit a když to sem dam každej mi řekne jojo to je vono .-))

25.06.2012, 17:05 |
yenn neco jako nekontrolovane, jakekoliv mnozstvi? ve vykladovem slovniku free house = hospoda, ktera muze nakupovat pivo od kohoholiv a neni zavisla na jednom pivovaru. Tak asi zalezi v jakem kontextu to mas :)
dej to sem ve větě... pokud to není jako jedinej termín
Tak tak, dej to sem ve vete...
We like to distribute your Products in AUSTRIA. Hop eu can give me a Discount. Now i buy Fluids in Italy and your prices are a little lower. Hope u can give me also a FREE House Quantity. Also i want to Distribute your Products Lonly in AUSTRIA. Are u like to work with me with Area Distribution contract.
no, když tak koukám na tu použitou angličtinu, tak se mi zdá, že ten, kdo to dával dohromady, tím jazykem moc nevládnul :-)
V takovém případě to může znamenat téměř cokoliv, co původní "překladatel" zamýšlel...
Jako tykeev... Se ho zeptej, jestli náááhodou nemyslel free of charge :) free storage anebo quantity discount.
skoro bych tipnul, ze chce vzorek zdarma
Heh, bude lepsi, kdyz mu pisnes, at ti to napise v nemcine... :o)
Ale asi jako sencom
jo to má logiku, už sem mu poslal balik .-) a taky do maďarska, řecka litvy a lotyšska tak jsem na to zvědavej .-)))