Navštíveno 1319x

23.06.2012, 21:44 |
cendler | Upraveno: 2012-06-23 21:45:49
Urgentně potřebuji někoho kdo dělá u T-mobile, mladé na pizzerii nefunguje telefon, a tím pádem přicházíme o peníze z rozvozů jídla a lidi se sem nemůžou dovolat atd. atd., na infolince nám nějaké slepice řekla, že stím nemůže nic udělat, nějaká smlouva o rychlé opravě je, ale nic se neděje a nevím na koho se už obrátit.
Jo ještě nám řekla, že se tím budou zabívat až v pondělí, což už jsou 2dny vhájí a cca 10t v hájí.
Kdyby něco můj telefon je 777904438.
Dík
Napadla me takova blbost: Nemuzou vam na infolince nastavit presmerovani prichozich hovoru na fungujici cislo?
baba byla pííííí, podle mě neuměla vůbec nic, zkoušely jsme to několikrát a vždycky jsme se dovolaly jí, takže tam je asi sama, nebo co
jinak to mě taky hned napadlo
Takto hodne zdaru, jednani s takovejmahle "odbornikama" fakt nezavidim. Neda se pres tu jejich hlasovou obsluhu provolat na nekoho jinyho? Prece nevyrizuje reklamace a zaroven obednavky tarifu a ja nevim, co vsechno tam maji. Pamatuju si, ze tam bylo tech moznosti hafec.
jinak pevná je to 352621268, kdyby se na to někdo mohl na dálku podívat
Operátoři reklamace neřeší, na to je tam přímo oddělení, ale do dvou dnů vyřizuje pouze velké zákazníky. Navíc tohle odd. v Praze zrušili, takže už jsou akorát v Lounech a v Hradci, jenže jen v kanclech, kam se přímo nedá ani dostat ani dovolat. Operátor tyhle věci předává buď tam nebo technikům, kteří se k tomu zpravidla dostávají až další týden. Jediná možnost je zajet na osobní reklamace v Praze (ty nechali funkční) nebo zkusit štěstí a udělat trochu bordel na pobočce. Nejlépe pokud je tam více zákazníků. Good luck, skoro 4 sem tam dělal a vím jak to chodí :o/
No máme smlouvu nějakého VIP zákazníka, ale jestli to funguje takhle, tak to zrušíme a nazdar.
cendler: dělal sem právě přímo na reklamacích, tak vím o čem píšu. Bohužel. Jako VIP zákazník o kterého se budou starat jak to jen půjde, je pro ně fakt zákoš, kterej utratí tak 100.000,- měsíčně a víc. Ty co utratěj míň jsou taky zajímavý, ale ne tolik, aby kvůli nim někdo fungoval narychlo o víkendu. To chce jednou zavolat a pak doufat, že se ozvou co nejdřív nebo jim tam volat každou hodinu a důrazně jim vysvětlit, že to fakt hoří. Jestli to ještě nevyřešili, tak mi pošli sms na číslo 603429848 a já to tam zkusím popohnat.