Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dělá někdo u T-mobile urgent

o Navštíveno 1319x o
o 23.06.2012, 21:44 | cendler | Upraveno: 2012-06-23 21:45:49
Urgentně potřebuji někoho kdo dělá u T-mobile, mladé na pizzerii nefunguje telefon, a tím pádem přicházíme o peníze z rozvozů jídla a lidi se sem nemůžou dovolat atd. atd., na infolince nám nějaké slepice řekla, že stím nemůže nic udělat, nějaká smlouva o rychlé opravě je, ale nic se neděje a nevím na koho se už obrátit.
Jo ještě nám řekla, že se tím budou zabívat až v pondělí, což už jsou 2dny vhájí a cca 10t v hájí.
Kdyby něco můj telefon je 777904438.
Dík

o 23.06.2012, 21:53 | kozlustechnykus
Napadla me takova blbost: Nemuzou vam na infolince nastavit presmerovani prichozich hovoru na fungujici cislo?
o 23.06.2012, 21:58 | cendler
baba byla pííííí, podle mě neuměla vůbec nic, zkoušely jsme to několikrát a vždycky jsme se dovolaly jí, takže tam je asi sama, nebo co

jinak to mě taky hned napadlo
o 23.06.2012, 22:01 | kozlustechnykus
Takto hodne zdaru, jednani s takovejmahle "odbornikama" fakt nezavidim. Neda se pres tu jejich hlasovou obsluhu provolat na nekoho jinyho? Prece nevyrizuje reklamace a zaroven obednavky tarifu a ja nevim, co vsechno tam maji. Pamatuju si, ze tam bylo tech moznosti hafec.
o 23.06.2012, 22:02 | cendler
jinak pevná je to 352621268, kdyby se na to někdo mohl na dálku podívat
o 25.06.2012, 01:59 | Fordik
Operátoři reklamace neřeší, na to je tam přímo oddělení, ale do dvou dnů vyřizuje pouze velké zákazníky. Navíc tohle odd. v Praze zrušili, takže už jsou akorát v Lounech a v Hradci, jenže jen v kanclech, kam se přímo nedá ani dostat ani dovolat. Operátor tyhle věci předává buď tam nebo technikům, kteří se k tomu zpravidla dostávají až další týden. Jediná možnost je zajet na osobní reklamace v Praze (ty nechali funkční) nebo zkusit štěstí a udělat trochu bordel na pobočce. Nejlépe pokud je tam více zákazníků. Good luck, skoro 4 sem tam dělal a vím jak to chodí :o/
o 25.06.2012, 06:56 | cendler
No máme smlouvu nějakého VIP zákazníka, ale jestli to funguje takhle, tak to zrušíme a nazdar.
o 26.06.2012, 02:01 | Fordik
cendler: dělal sem právě přímo na reklamacích, tak vím o čem píšu. Bohužel. Jako VIP zákazník o kterého se budou starat jak to jen půjde, je pro ně fakt zákoš, kterej utratí tak 100.000,- měsíčně a víc. Ty co utratěj míň jsou taky zajímavý, ale ne tolik, aby kvůli nim někdo fungoval narychlo o víkendu. To chce jednou zavolat a pak doufat, že se ozvou co nejdřív nebo jim tam volat každou hodinu a důrazně jim vysvětlit, že to fakt hoří. Jestli to ještě nevyřešili, tak mi pošli sms na číslo 603429848 a já to tam zkusím popohnat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 2.4648 sekund.