Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Suunto Quest máte někdo ?

o Navštíveno 1364x o
o 19.06.2012, 11:11 | nome
pokud ano prosím dojmy ideálně pokud by někdo měl komplet Running Pack

o 19.06.2012, 12:50 | Šestikule
mám roky Garmin Forerunner starou trojkovou řadu a můžu max doporučit, pravda, nemůžeš to nosit jako normál hodinky, ale jinak paráda.
Pokud vím, tak Quest má oddělený hodinky a GPS (Garmin to má vše v jednom), navíc GPS má u Questu snad výměnnou baterku (zatímco Garmin stačí dobíjet), Quest ti nepřenese zaběhnutou trasu do map (G ano - Topo Czech), tuším, že snad Quest nemá ani výškoměr, takže zapomeň na výškový profil.
Takže bych ještě okoukl dnešní nabídku Garminu, ve dvojkové řadě už budou mít určitě slušný stroj.
o 19.06.2012, 14:02 | nome
jj tohle všechno vím, GPS nepotřebuji stačí mi krokovka a hlavně tep.

Ted beham s telefonem ve kterem ma gps se sports trackerem ale naní to ono. Zvažoval jsem dokoupit k tomu hrudní pás ale te sporttester se mi zdá prostě lepší.

no uvidíme
o 19.06.2012, 18:37 | Šestikule
Na tepovku ti stačí sporttester za pár stovek z Lidlu, kde to +- odpovídá reálu. Jako fakt krokovka je nic nevypovídající údaj, má tak obrovskou chybu, že se nedá ani pro amatérský trénink kloudně použít. Kdysi ze začátku jsem ji měl a na trati, kterou jsem měl přesně odměřenou jak na kole, tak i GPS, jsem krokovku "vyladil" na chybu 7%. Jinak jakmile jsem změnil trasu, tak se chyba pohybovala mezi 15-20% a to je sakra rozdíl, jestli běžíš reálných 10km a krokovka ti ukáže 12km. Podle toho se nemůžeš vůbec řídit.
Takže fakt, jestli to máš jen na nějaký jogging, kde je potřeba akorát hlídat tep, pak je ala Lidla dobrá volba. Ale jestli ti není jedno kolik, kde, v jakým profilu a v jakejch tepovejch pásmech naběháš, jdi určitě do GPS s možností připojení a archivace na PC.
o 19.06.2012, 21:53 | nome
tak sem nakonec objednal hrudní pás POLAR Wearlink+Bluetooth který jde spárovat s telefonem a záznam půjde do sports trackeru. tak uvidím kolik mi to při tom joggování :-) naměří.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3271 sekund.