Navštíveno 1461x

jestli je tu nekdo z olomouce, popripade okoli, jede vam www.banan.cz ? nemuzu se dnes dostat na ftp, na webmail ani na jejich stranku, na svuj web vsak ano. Kamos z prahy to zobrazi v klidu, znamej z brasilie taky. ALe kamaradka z druhe strany olomouce to nezobrazi stejne jako ja. Nemuzu je pingnout ani tracertovat. Na
[ Link ] jsem zelenej, spyware jsem vycistil a nic.
nemuzu se nijak spojit s podporou, na mobilu jsou ty vyskakovaci okna jak pod mne jebat z boku, akorat to blbne
jsem z Olomoucka a jede mi to normálně
To mne poser :-/ co to je tohleto, no, pockam do zejtra, treba si alah prdne a zas to pojede, dva dny zpet jsem nemel problem, nic krome noveho firefoxu jsem neinstaloval (nejede mi to na dvou PC a ani na mobilu prez wifi), tak kdo vi co to je za hnuj tohle.
Olomouc a také mi to jede normal

15.06.2012, 23:45 |
JP Já jsem teda kousek od Prahy, ale banan.cz mi nejede...

15.06.2012, 23:45 |
JP Kalužův blog taky ne
tak to jsem relativne "rad" , ze to neni u mne a nemusim se honit za duchama

16.06.2012, 11:52 |
AR kalužův banán...tak co se divíš ;)
Já myslel, že u banánu nikdo nezůstal, poté, co se ukázalo, co je majitel zač :-) Trochu analogie s pipni.cz, to jsou taky zoufalci.

16.06.2012, 13:35 |
AR tak panu majite jistě nechybí velké ego které některým jedincům stále imponuje ;)

16.06.2012, 13:39 |
nome kaluža hosting ještě funguje ? :-)
měl sem pocit že to bylo před nějakou dobou před krachem ale jak je vidět tak ještě ne

16.06.2012, 13:47 |
AR nome: blázníš, dyť kaluža je jeden z milionářů ČR jak sám o sobě na blogu tvrdí ;)