Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ekologická likvidace k odhlášce

o Navštíveno 1867x o
o 14.06.2012, 10:34 | charlie206
Ahoj,
mám auto, který je už nepojízdný ale nechci ho nechávat ekologicky likvidovat - nechám si ho a bude se válet ve stodole. Jak ho ovšem mám odhlásit? Nebudou po mě chtít doklad o EKO likvidaci k odhlášení? Ptám se tady, protože mi to zatím nikdo nebyl schopen 100% říct :-)

o 14.06.2012, 10:40 | Pepíno_Honda
je to úřad od úřadu... někde to lze ještě vyřadit tak, že "zanikl účel" - třeba z toho máš dřevník... jinde bez eko ani ránu.. :(
o 14.06.2012, 10:50 | charlie206
tak to je v hajzlu :-( nechápu proč to musím nechat likvidovat když je to můj majetek a chci si ho nechat....tohle je váženě kocourkov
o 14.06.2012, 12:09 | MiniMike
nechat si ho muzes, v tom ti nikdo nebrani, ale musis na to platit povinny ruceni a nebo dat znacky do depozitu :-)
o 14.06.2012, 12:32 | endru.ondra
jde to odhlásit za učelem třeba stavby boudy pro psa napíšeš veřejný prohlášení otom že to nebudeš používat jako vůz
o 14.06.2012, 12:48 | .mycTD
...kazdopadne to musi byt tvoje, coz bude v odhlasce problem.
o 14.06.2012, 15:03 | MATTESS
Veřejný prohlášení:-)) Snad čestný prohlášení

Napíšeš Prohlášení o zániku využití osobního automobilu:
že čestně prohlašuješ, že že zanikl účel využití výše
uvedeného vozidla. (dle ustanovení § 13 odst. 2 zák.č. 56/2001 Sb., o provozu na
pozemních komunikacích). Přesněji vozidlo není nadále používáno k provozu na pozemních
komunikacích, je odstaveno na soukromém pozemku na adrese: ..........................................
Vozidlo využívám pouze jako .......
Čestně prohlašuji, že jsem uvedl přesné, pravdivé a úplné údaje. Jsem si vědom toho, že pokud by
mnou uvedené informace byly obráceny v opak, budu čelit všem z toho vyplývajícím právním
následkům.

A ještě jsem jim tam hodil:
§ 13
Trvalé a dočasné vyřazení vozidla z registru silničních vozidel
(1) Obecní úřad obce s rozšířenou působností rozhodne o trvalém vyřazení motorového vozidla a
přípojného vozidla z registru, pokud
a) motorové vozidlo a přípojné vozidlo zaniklo nebo zanikl účel jejich využití,

Chtěli po mě fotku auta se značkama + foto VIN
o 14.06.2012, 15:03 | MATTESS | Upraveno: 2012-06-14 15:04:25
double
o 14.06.2012, 15:29 | Ravo
btw. nezapomeň na to, že jakmile jsi ho takhle jednou odhlásil, tak už ho nikdy v životě nedostaneš zpět na značky. Takže nepočítej s tím, že tvůj syn/vnuk/pravnuk to někdy vytáhne ven ze stodoly a udělá z toho exkluzivního legálního pojízdnýho veterána.
Legalizovat by to šlo jedině tak že by se to postavilo na jiný papíry (vč. přerážení VIN apod.)
o 15.06.2012, 10:48 | charlie206
tak jsem to nakonec vyřešil jinak, auto bude "papírově" ekologicky zlikvidováno a odhlášeno :-) pochopitelně to už nikdy nepůjde přihlásit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2551 sekund.