Navštíveno 1165x

Ahoj,
nevěděl by někdo, jak vyřešit časové spínání kompresoru na 3 fázový proud? Jde o to, že vzduchový systém není 100% těsný a jak uchází vzduch, tak se zapíná kompresor, což je zbytečný v době, kdy nikdo není v práci.
Už jsem zkoušel hledat, ale našel jsem akorát spínací hodiny na 230V.
Díky, Tomáš. :o)
Na 3f budeš těžko něco shánět. Lepší je použít nějaké obyč 1f hodiny a přidat stykač pro 3f. Alespoň budeš mít jistotu, že to vydrží dlouhodobě a nepůjdou ti do prdele kontakty v hodinách.

06.06.2012, 09:33 |
Ravo Přesně tak, hodiny + 3f stykač je nejlepší řešení
A nějakej odkaz na to, co koupit, by nebyl? :)

06.06.2012, 10:41 |
Jozzo co si udělat pracovní sobotu a zatěsnit ?
Jsme tu v podnájmu a vzduchovej systém patří k pronajímaným prostorám a je dost rozsáhlej. Kompresor je náš a šéf to chce řešit tak jak jsem psal. Vím, že je to takovej "rovnák na ohejbák", ale pro nás asi jednodušší řešení.

06.06.2012, 11:12 |
JR Neni jednodussi ten kompresor proste pred odchodem domu vypnout?
Kompresor není přímo na dílně, ale ve sklepení. Prostě se ptám na časové spínání 3 fází a né co udělat jinak. ;-) Respektive šéf to chce řešit tímto a myslím si, že tu nejsem od toho, abych mu něco vymlouval. :-D

06.06.2012, 14:13 |
Cenda krabici, stykač a hodiny ti prodaj ve všech krámech s elektroinstalačním materiálem. Zkus zajít k Sychrovi pod náměstím.
jop, jako cezetko, a připrav si nějaký ten litr, pokud to má být něco pořádného.
Nebo jsem narazil na inz, jak by šlo ušetřit :-)))
[ Link ]
Díky chlapi. O peníze fakt nejde, takže těch pár tisíc, co to bude stát, tak není problém.