Navštíveno 979x

05.06.2012, 10:05 |
jzxr po přečetní několika recenzí jsem zjistil pouze to, že je skupina lidí co by si nokií nepodložili ani rozviklanou židli a druhá skupina to samé u Sony-Ericsson. vždycky jsem měl nokii a protože moje prastará 6230i už pomalu dosluhuje (i když až na lehce ošoupaná tlačítka jí vůbec nic není) tak bych rád obměnil mobil za model E7 (tento model jsem vybral hlavně z důvodu velkého displaye a QWERTZ). budu rád za případné zkušenosti zdejších uživatelů s tímto modelem a s Xperia Ray, což je 2. tlf. v pořadí (pouze dotyk). tlf. používám především na volání, SMS a internet. všelijaký ostatní aplikace mě nechávají v ledovém klidu:)
Ray je super. Super HW, lepší výdrž baterie oproti jiným smartfounům , OS Android, super kompaktní velikost. Já osobně bych neváhal. Jen nevím, jestli to splňuje tvoje požadavky velkého displeje. Je dostatečnej ale není to žádný pádlo. Já u něj skončil hlavně kvůli normální velikosti, pač ty pádla mě už přestali bavit.

05.06.2012, 13:34 |
Pekys k E7 jsem tu už psal nějaký komentáře. Ve zkratce: máme jich tu asi 5, ale mají pár chyb, hlavně teda SW symbian je tragickej. zasekávání, občasný restarty, pomalost, ... to vše i po aktualizaci na Belle. Toto se neprojevuje u všech. 3 z 5ti fungujou dá se říct dobře, 2 občas zazlobí. Klávesnice je velký plus toho telefonu, jinak je to hrozná cihla.

07.06.2012, 09:26 |
jzxr díky za reakce, nakonec je všechno jinak- dovezl jsem Xperia X2:) cena poloviční oproti E7 a z telefonu jsem nadšený(kdo by nebyl přejít z 6230 na X2:)
inetrnet funguje bezvadně až na výjimky- a tou je např. autohificlub který někdy nejde otevřít-píše to nějakou hlášku o chybě:)
a hned první věc kterou jsem při instalaci tlf. nepochopil je hláška "registrace telefonu přes sms ano-ne", dal jsem ano ale nevím kam se vlastně ta sms odeslala a kde se telefon registroval...