Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Brzdové destičky

o Navštíveno 2137x o
o 04.06.2012, 08:22 | P3RF3KT
Mám vcelku dobrou nabídku na brzdovou sadu ( kotouče, desk ) od TRW. Kolega tvrdí že neporovnatelná kvalita oproti třeba Ferodo. Já si myslim že pokud TRW dělá ND na auta stejně jako alu kola ( jediný výrobek který od TRW znám ) tak to na auto určitě nechci. Chtěl sem sáhnout o kompletu od Ferodo. Potom pro mne ještě celkem zajimavě vychází sada od Pilengu.
Dotaz zní teda který z těchto tří vybrat. Jak řikám já osobně se přiklánim k Ferodo. Možná proto že na všech autech sem vždycky kupoval ferodo jak desky tak kotouče a nikdy žádnej problém.

o 04.06.2012, 09:02 | Petura
i přes plno pozitivních hodnocení na TRW, mám s kotoučema a destičkama naprosto katastrofální zkušenost ..
už nikdy si od TRW nenechám dát nic na auto ...
kotouče po 3000km zkroucený, z destiček padaly kousky bordelu, který se zapejkal do laku kol, nešlo nic umýt ani vyhlášeným alu clearem, při troše otřejší jízdě se okamžitě kouřilo z blatníků a auto nebrzdilo
teď mám desky Textrar a naprostá pohoda, špinění normální které jde umýt jen vodou
o 04.06.2012, 09:10 | P3RF3KT
Teď mi do mejlu přišlo ještě toto: Firma TRW LUCAS vyrábí pro celý VW GROUP. Tak si udělej představu. Bude lepší, když si koupíš Ferdo, které se vyrábí v Polsku.
o 04.06.2012, 09:15 | vinzek fa
ono je to vsechno od jednoho vyrobce delaji to tu v jablonci -)) jen pokazdy pouzijoi jinou smes co de do origo dilu pro automobilku je jinej matros nez to co de do nahradnich dilu -)) posli desky do trw na oblozeni a uvidis ze to bude uplne neco jineho nez co koupis v kely a pod..
o 04.06.2012, 09:18 | P3RF3KT
nechci nikam nic posílat potřebuju něco z toho koupit :-D
o 04.06.2012, 09:29 | muSlim
TRW za mňa nikdy viac :-)
o 04.06.2012, 09:30 | vinzek fa
| P3RF3KT tu kvalitu co ti naladej na miru malokde koupis
o 04.06.2012, 09:34 | Vencaf
kup originál, ve výsledku se to vyplatí
o 04.06.2012, 14:00 | Šestikule
kotouče Pilenga - pro běžný provoz mohu max doporučit, poměr cena/výkon skvělá. Chce to pak ale odpovídající desky, odzkoušeno mám od zákazníků kombinaci se Samko, Ferodo řada Premium, ATE. Naopak Icer nebo Ferodo Target dost často pískaly.
o 04.06.2012, 15:25 | cupra.165
Ja sem slysel jen chvalu na Galfer kotouce,jezdi na ne i N auta zavody a kombinace desek ds2500,nebo lepsi Carbon LoraineCR5+.Tohle bude ma dalsi kombinace. Jinak TRW jezdim jak kotouce,tak desky vpredu i vzadu na impreze a sem po nenarocnem pouzivani spokojeny,jen pri slabsim pribrzdovani popiskavaji.
o 04.06.2012, 15:32 | Honza2.016v
kotouče Pilenga mam od šestikuleho na svým tipu (2.8 8v -momentálně v přestavbě na 16V smenším upgradem na 230PS), desky ATE zadek a předek Racing DS 2500 .. nemizej, žádný pazvuky, kotouče se nekroutěj a auto brzdí jak prdlý... mylsím že v tý době, kdy sme ej kupoval sme lepší v poměur cena výkon nemohl koupit.. celej set kotoučů mě tehdá vyšel na necelý 4000,-

TRW - prvovýrobovej dodavatel stejně tak jako ATE, kvalita tam musí bejt... kdo říká že to sou šmejdi, asi žije v jiným levelu... na AR mam kombinaci TRW a ATE a nejde to uštvat, přitom to brzdí líp jak některý kombinace

a popravdě kdo zkoumal destičky galfer, ate, TRW, Jurid, tak i když na tom je potisk třeba ATE tak tam je drobným písmem vytlačeno Jurid:)

to samý třeba kotouče AP... leze to ze stejný fabriky v Miláně jako brembo... jen za jinou cenu
o 04.06.2012, 16:13 | Pepíno_Honda
přesně tak... mám na Cívovi už druhé kotouče Brembo Easy Check v krabici AP :)
o 04.06.2012, 16:35 | Draxx
Mam na aute TRW brzdy komplet a uz aby byly v riti. Staci parkrat zabrzdit a uz smrdi jak kdybych zavodil a nejak pozitivni pocit z brzdneho ucinku tez nemam.
o 04.06.2012, 22:04 | Tuner#2
TRW a šmejd? Tak to pobavilo :))

Naopak mám špatnou zkušenost s obyčejným Ferodem, dost často se jim separuje brzdové abrazivum od podkladového plechu.
o 05.06.2012, 21:45 | Petura
T#2: tak buď rád, že ti to funguje ...

chlapci na dílně taky nevěřili do té doby než jsem jim ukázal co to udělalo s kolama a nechal jsem jim ty kola umýt ...
a auto s tím fakt nebrzdilo
o 05.06.2012, 21:51 | Tuner#2
Mám je na spotřebáku na předku a kola jsou klasicky černý zaprášený, ale umejt to vždy před uskladněním na zimu jde i zevnitř. Na Žlutce je jezdím na zadku, je to origo díl na ty třmeny z Octavie co tam mám. V předu jedu ATE desky, jsou lepší za tepla než ty Lucasy. Lucasy/TRW naopak brzdily líp za studena, ale to na Žlutce nepotřebuju.
o 05.06.2012, 22:21 | xxfavo1
Rekl bych,ze radit cokoliv z druho vyroby je tezky.I tady,co nazor to v podstate jina kombinace:) Ja mel treba na alfe kotouce a desky Bosch a podle me nebyli spatny.Predtim jsem tam mel nejaky desky ktery proste vubec nebrzdili a byli drazsi nez ty Bosch.Jinak TRW jsem mel horni ramena na alfe romeo 156 a silentbloky po 8000km total KO....takze podle me nejlepsi volba je origo!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3278 sekund.