Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Někdo od o2 ??

o Navštíveno 824x o
o 10.05.2012, 21:51 | 1kw
Blíží se mi konec 2 leté smlouvy u o2, nechal jsem to být, že se ozvou nebo tak něco a teď jsem se dočetl, že smlouvu automaticky prodlužují na dobu neurčitou...

Může někdo objasnit jak to probíhá..? :) Jde o telefoní služby

o 10.05.2012, 23:06 | Zbyna
resil jsem ten samy problem, chtel jsem skoncit ale rekli mi ze smlouva se automaticky prodluzuje. Tak jsem se rozcilil a smlouvu mi normalne zrusil. Nejsi vazan telefonen ani nejakym vyhodnym tarifem, takze se nenech odbyt a pokud chces tak normalne skonci.
o 10.05.2012, 23:12 | Sau | Upraveno: 2012-05-10 23:12:38
No tak pokud ti po uplynutí 2 roků automaticky prodlužujů smlouvu na dobu neurčitů (což je naprosto standartní postup, jak ináč by to taky mělo byt...), zanemná to že ju pak prostě možeš kdykoliv ukončit, bez jakékoliv sankce.
o 10.05.2012, 23:16 | 1kw
Sau: To jsem chtěl slyšet, takže pohoda. Děkuji za objasnění.. :)
o 10.05.2012, 23:19 | Sau
Max. tam može byt nejaká výpovědní lhůta, kdysi bývala snad měsíc, teď netuším. Ale to už je detail.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3473 sekund.