Navštíveno 1575x

10.05.2012, 20:57 |
Rajdlos | Upraveno: 2012-05-10 20:57:56
Ma nekdo doma? Muze popsat nekdo jak se to chova po case. Nekrouti se vlivem teplot?
Mám cca rok a nepozoruji žádné změny a že jí dává dcerka pěkně zabrat :)
Ještě jsem to nestudoval, každopádně chceme "lino" do pokojů i obýváku a jen chodby dlaždu. Co jsem viděl u souseda, tak pokud je perfektně rovný podklad tak je to super + se to dnes i lepí když chceš mít jistotu.
Co mě trochu vyrazilo dech je to, že údajně našli v některých materiálech ftaláty apod. sračky. Četl jsem o tom nějaký článek a mám strach hlavně kvůli dětem. Tak snad z toho bude plodná diskuze pokud do toho někdo zdejší dělá ;)

10.05.2012, 21:30 |
choze Mam a je to super. Mame komplet prilepeno. V obýváku jsem musel trochu vyrovnat podlahu aby to bylo OK.
Mame cca rok a pul a beze zmeny.

10.05.2012, 21:32 |
m.j. máme přes půl roku a zatím spokojenost. Jediná věc, že tam už máme pár škrábanců, ale myslim, že je to odolnější než laminátová nebo dřevo. :-) Máme Moduleo.
Nam ji prave polozili a v obyvaku se zvedla vlivem tepla :( Nevim co s tim, podlaha se pokladala stylem podlepeni ve forme platu (jako plovoucka). Dnes to byli opravit a je to snad jeste horsi. Jde mi zejmena o napojeni, zda mji byt videt spoje a prechody mezi platy.

10.05.2012, 22:03 |
m.j. my máme podl. topení, na tom anyhydrit a na tom jsou přilepeny vinylové pláty, tam se nemá co kroutit, takže chyba bude asi v podkladu

10.05.2012, 22:54 |
Tea Tuner: Také jsme chtěli do domu Novilon a i přes třiprdele certifikátů, tam prostě změkčovadla jsou, takže máme všude dlažbu.
spoje budou vidět, vyžádej si od firmy co to dělala technický list od podlahy, tam bude všechno popsaný (kroutivost, roztažnost atd.)
m.j.: máš na tom anhydritu udělanou nivelačku?
Tea: Novilon je sice taky vinyl, ale měkčený a dělá se v metráži, Moduleo apod. jsou tvrzené dílce

dělám s tímto materiálem přes 2 roky, takže pokud bude mít kdokoliv zájem, napište mi na mail, zeptám se u dodavatele