Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vinylova podlaha

o Navštíveno 1575x o
o 10.05.2012, 20:57 | Rajdlos | Upraveno: 2012-05-10 20:57:56
Ma nekdo doma? Muze popsat nekdo jak se to chova po case. Nekrouti se vlivem teplot?

o 10.05.2012, 21:03 | ABERTO
Mám cca rok a nepozoruji žádné změny a že jí dává dcerka pěkně zabrat :)
o 10.05.2012, 21:24 | Tuner#2
Ještě jsem to nestudoval, každopádně chceme "lino" do pokojů i obýváku a jen chodby dlaždu. Co jsem viděl u souseda, tak pokud je perfektně rovný podklad tak je to super + se to dnes i lepí když chceš mít jistotu.

Co mě trochu vyrazilo dech je to, že údajně našli v některých materiálech ftaláty apod. sračky. Četl jsem o tom nějaký článek a mám strach hlavně kvůli dětem. Tak snad z toho bude plodná diskuze pokud do toho někdo zdejší dělá ;)
o 10.05.2012, 21:30 | choze
Mam a je to super. Mame komplet prilepeno. V obýváku jsem musel trochu vyrovnat podlahu aby to bylo OK.
Mame cca rok a pul a beze zmeny.
o 10.05.2012, 21:32 | m.j.
máme přes půl roku a zatím spokojenost. Jediná věc, že tam už máme pár škrábanců, ale myslim, že je to odolnější než laminátová nebo dřevo. :-) Máme Moduleo.
o 10.05.2012, 21:48 | Rajdlos
Nam ji prave polozili a v obyvaku se zvedla vlivem tepla :( Nevim co s tim, podlaha se pokladala stylem podlepeni ve forme platu (jako plovoucka). Dnes to byli opravit a je to snad jeste horsi. Jde mi zejmena o napojeni, zda mji byt videt spoje a prechody mezi platy.
o 10.05.2012, 22:03 | m.j.
my máme podl. topení, na tom anyhydrit a na tom jsou přilepeny vinylové pláty, tam se nemá co kroutit, takže chyba bude asi v podkladu
o 10.05.2012, 22:54 | Tea
Tuner: Také jsme chtěli do domu Novilon a i přes třiprdele certifikátů, tam prostě změkčovadla jsou, takže máme všude dlažbu.
o 11.05.2012, 15:50 | Hammann
spoje budou vidět, vyžádej si od firmy co to dělala technický list od podlahy, tam bude všechno popsaný (kroutivost, roztažnost atd.)
m.j.: máš na tom anhydritu udělanou nivelačku?
Tea: Novilon je sice taky vinyl, ale měkčený a dělá se v metráži, Moduleo apod. jsou tvrzené dílce

foto k příspěvku  od Hammann

o 11.05.2012, 15:58 | Hammann
dělám s tímto materiálem přes 2 roky, takže pokud bude mít kdokoliv zájem, napište mi na mail, zeptám se u dodavatele
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3385 sekund.