Navštíveno 8757x

Kdyby někdo měl chuť, tak házím odkaz na pár vybraných fotek z týdne, který jsme strávili v sedle 4kolek v Rumunsku, musím říct, že jsme si to náramně užili, parádní krajina, pohostinnost a hlavně žádná nevraživost místních, prostě super :-)
[ Link ]
Vypadá to super, krajina taky krásná a na mašinách / kolkách to musí být zážitek.
Zeptám se jako lajk na 4kolky. Když se ta mašina tak převrátí, nestane se tomu něco? Nebo se jen otočí na kola a jede se dál?
Záleží jak a kam padne, občas nějakej plastík, občas je to horší :-) Ale většinou se podaří odjet po vlastních. Jinak krajina je to paradni a zazitek taky
A to jste měli nějaký ND sebou?
Pár základních dílů jsme ssebou měli, ale naštstí jsme nic nepoužili, teda snad jen kromě jednoho gufera a pár knotů do gum
takhle si představuju dovolenou :o)

06.05.2012, 19:52 |
ivls dobra divocina :oP
Jo panove divocina to byla, nekde to tam je tak 100 let za nama, na polich se oře krávama, koňma, občas traktor, ale to taky tak výroby bůhví kdy :-)
Když tam byl kámoš kdysi, tak vykládal to stejný co ty, říkal lidi super, za pár šušňů snídaně jak prase, ochota, akorát jak říkáš, zaspali dobu :o)
jj... Rumunsko je krása... Já byl na kolech na Retezatu...
Pěkný foto :-) určo pěkněj zážitek :-) jak jsem viděl ten domací chléb tak jsem na něj dostal chuť :-)