Navštíveno 2894x

Ahoj ,potřeboval bych poradit jak předělat v zadních světlech na americe propojenou brzdovku a blinkry ,je to na jednom káblu,ten blinkr mám připravenej do couvaček a jde mi jen o to aby mi pak nesvítila blikna při brždění ,neexistuje na to nějakej modul ?Je to na poslednim Expeditionovy. Díky.
Nikdo ,nic podobnýho neřešil? Tak to asi fakt budu muset natáhnou jednotlivě ke každý žárovce drát ,kdyby to aspon nebyla taková velká kráva, tahat to přes celý auto...:-(
Ještě jednou to oživím: potřebuji zaslepit tu blinkro-brzdovou žárovku u ameriky ale jednotka si musí myslet že tam pořád je, jaký tam mám místo ní dát odpor? řešil to tu už někdo? Dík.
Je to žárovka 25W 12V ,sem zapoměl .....
Fakt nikdo nic? ,třeba když jste dávaly ledky do světel jste to neřešily?

26.06.2013, 18:55 |
aphex
ptát se na AHC na americký auta, to jsou nápady :o)
Ale bejvá to napojený přímo na brzdovej pedál, respektive za nim, je tam někde něco jako přerušovač, ten by mělo stačit vyřadit z provozu. Jinak kabeláž těžko říct, možná bude třeba tahat, ale to se musíš podívat jak to tam je
Escudo: ;-) jasně , ale to jsem se ptal už před rokem ,ted by mě jen zajímal ten odpor , rád bych ho použil místo slepý žárovky kterou tam dávám abych oblbnul přerušovač blinkrů , to by fakt někdo nevěděl jakym odporem nahradit tu žárovku? Myslel jsem že by stačil 33ohm 25W ale nefuguje to , bliká to s nim pořád rychle .
Please Help.
No když se dává LED místo blinkru, tak se kupuje něco jako tohle
[ Link ] a vzhledem k nárokům LED...
Aha , takže 50W 6ohm , no ,tak to by mohlo vyřešit tohle ,ne?
[ Link ] #