Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jsou tu nějací rybáři?

o Navštíveno 2703x o
o 17.04.2012, 22:14 | C...arlos
Ahoj, řeší se tu plno věcí, tak jsem chtěl otevřít téma sportovní rybařiny. Je mi jasný, že každý si svoje know how chrání a jen tak na počkání ho nebude povídat, ale chtěl jsem se i tak zeptat na tipy a zkušenosti s různými návnadami.

Nyní k problému. Každý rok (letos pojedeme potřetí) jezdíme k nám na nádrž Dešná na rybářský maraton 50 hodin a na podzim též. Vybavení dá se říct, že už máme slušné (jezdíme ve třech - já, brácha a otec), ale pořád máme problémy s návnadou. Většinou vnadíme peletkama, boilies, šrot, kukuřice, hrách, atd. Nedaří se nám ovšem chytat kapry, tak abychom byli spokojení, loni jsme měli například za těch 50 hodin jeden záběr a jednoho kapra 4,2kg. okolo nás chytali lidí jak divý. Předloni jsme nachytali asi 42 kg na totožnou návnadu.

Vůbec nevím čím to může být. Nevím co děláme špatně a jestli bychom neměli pořídit nějaké dipy a speciální návnady profesionálnějšího charakteru, abychom byli spokojení.

Snad jsem to popsal jasně, případně doplním.

Díky za ochotu reagovat.

Karel

o 17.04.2012, 22:37 | Jirka
Ahojky, není problém, rád ti poradím, na Dešnou jezdím taky na závody carpligy
o 17.04.2012, 22:41 | C...arlos
no tak to je super. Díky, myslíš, že bysme mohli pokecat třeba po ICQ, nebo e-mail?
o 17.04.2012, 23:01 | Jirka
Já myslím že jo, na SKYPE, ale až ve čtvrtek, jsem teď v Bruselu a tady na hotelu blbne wifina, tak až budu doma
o 17.04.2012, 23:03 | C...arlos
Ok, pohoda, není to až tak akutní, takže to počká... díky
o 17.04.2012, 23:26 | Kesam
Hoši já nemít rozdělanou káru tak už se válím na pískovnách u nás :-)
o 17.04.2012, 23:27 | Kesam
85cm 14 kilo :-) Já ho zasek kolega vytáhnul :-)

foto k příspěvku  od Kesam

o 18.04.2012, 10:53 | Hanys73
taky jezdím 3x do roka na ten sportovní rybolov na různé revíry
kdyby si chtěl s něčím poradit, stačí říct... návnady, návazce, krmení, klidně napiš mail
50 hodin lovu je poměrně krátká doba, nevím jak je Dešná velká, ale základem je dobře nakrmit (přilákat ryby a udržet si je)
krmit se dá čímkoli, boilie, pelety, tygří ořechy, řepka... kukuřici a hrách moc nedoporučuji
o 18.04.2012, 11:10 | futura
Takze kdyz prijedu na vikend,zajdu k vode a nemam zakrmeno,neni nic zvlastniho, ze nenachytam,je to tak? Existuje neco, co by fungovalo rychlejc, nez tam tejden chodit kazdej den krmit?
o 18.04.2012, 14:04 | X-sat (M)
jj, úplně perfektní je celý rybník narvat žrádlem, že se ani šupina nevejde :-D Jinak taky sportovní rybolov

foto k příspěvku  od X-sat

o 18.04.2012, 15:24 | Hanys73
chodit krmit několik dní dopředu je blbost... musíš si tu rybu k sobě přilákat, na kratší výpravy používám ty tygří ořechy + pelety a boilies (nejlépe nadipované, rychleji to přiláká ryby)
chytám na věci od Imperial Baits nebo Karel Nikl
o 18.04.2012, 15:53 | futura
Tak kdyz je cas, neni problem pri kazdy dochazce nakrmit, jenze to je tak na dovolenou, o vikendech smula. Ty tygri orechy a pelety jsou co,fakt to je schopny prilakat treba behem odpoledne?
o 18.04.2012, 21:37 | milanek-rs
hlavně se u toho odreagovat a občas něco ulovit :-)

foto k příspěvku  od milanek-rs

o 18.04.2012, 21:39 | C...arlos
Díky za reakce, koukám, že se tu rybáři najdou.

Dešná je velká 15 ha. [ Link ]

Na závodech je 50 týmů a je pravda, že někteří dost zakrmují, navozí kila a kila krmení k bojkám. Takže to je možná jeden z problémů, tak trochu se bojíme do toho dát víc peněz a pak se to odráží v úlovcích.

Nádrž je před závody hájená, takže krmení dopředu nelze, navíc si závodníci tahají před startem maratonu místa, takže do poslední chvíle nevíš kde budeš. Potom máš 4 hodiny na rozbalení a přípravu stanoviště. Krmení je možné až po zahájení závodu.
o 18.04.2012, 21:40 | milanek-rs
a jinak zakrmování určitě ale to je individualně a musí se to zkoušet :)
o 19.04.2012, 10:58 | futura
Tak jsem poridil orechy i pelety za mrzky peniz z kteryho bych mel rybi hody na tejden, kdybych koupil rybu v rybarne a beda vam, jestli nebudou zrat.
o 19.04.2012, 21:07 | C...arlos
čím víc pročítám různý stránky, tím víc jsem v tom zmatenej. Asi mi chybí potřebné základy, abych vůbec věděl co chci, dneska se všechno posunulo do profesionálnějších výšin.
o 19.04.2012, 22:09 | macomb
C...arlos: Úplně ti rozumím, já jsem mimo 10 let, a sleduju, že bych potřeboval aslepoň 14-denní školení, abych byl schopnej uvidět nějakou šupinu. Chtěl bych se k tomu taky vrátit (až malej trochu povyroste), i kdybych měl domů jezdit s prázdnou. Je vynikající relaxace(jak kaprařina, tak dravci).
o 20.04.2012, 09:25 | All
Jen trocha reklamy - [ Link ]
o 20.04.2012, 09:33 | C...arlos
All: v pohodě. Jen bych doplnil, že nádrž je Dešná ne DešTná, hodně se to plete. :-) Deštná je u Jarošova nad Nežárkou.
o 28.07.2014, 12:28 | soray
Včerejší ranní přívlač na Nechrankách. Já měl jednoho fousáče chvíli na prutu, bohužel byl asi blbě seklej a spadl mi. Kolega z vedlejší lodě měl víc štěstí - 215cm :)

foto k příspěvku  od soray

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3748 sekund.