Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená Slovensko

o Navštíveno 1391x o
o 08.04.2012, 11:56 | pirula
Prosím někoho kdo byl na dovolené na Slovensku Zemplínská šírava o nějaké info ohledně ubytování .Jede nás 4 dospělí a 4 děti.Hlavně koupání.Moc děkuji

o 08.04.2012, 21:55 | sts
Byl jsem dvakrát cca 2003. Cesta nekonečnej příběh. Blbě se předjíždí, hodně často měří. Jednou jsem napočítal asi 16 hlídek. Imrvere se měří a to hned za hranicema, ve vesnicích dlouhých několik km. Větší únava jak z cest do Chorvatska.
Kemp se jmenoval Kaluža. Ubytování nabízí u kempu místní domorodci. Přímo v turistickém centru nabízejí svoje známé s priváty. Takže se jít podívat na více míst. U těch domorodců je dobré, že pak nemusíš platit vstup do kempu a jejich bazénu. Poradí co říct na vchodu.
Spousta stánků se vším možným. Grily vystrčené do uliček, nevíš co si dát dřív.
Ochota, ale pr.el světa. A ty to máš o 200km dál než já.
o 09.04.2012, 09:26 | shamania | Upraveno: 2012-04-09 09:29:39
To jsi nevybral moc dobre. Koupani na sirave uz davno neni zabava cislo jedna. Mam tam rodinu a ti rikaji, ze pokud nechces vylizt zelenej z vody, tak clun a koupat se nekde kde to je hlubsi. Jinak zabava jako bary a podobne tam funguje stale.
Ta cesta co popisoval sts se od roku 2003 dost zmenila :) dalnice se stavi. My napriklad davame Praha-St.Horozenkov-Levoca za 5,5h. A dal je take dost postaveno. Jen u Ziliny se tvori kolony, ale to bylo kvuli nejakymu mostu, tak snad uz neni aktualni.

Jinak jako alternativa mi ze slovenska momentalne vychazi nejlip Liptovska mara. Koupani lepsi plus: Tatralandia (aquapark), Tatry (tury), Besenova (lazne).
o 09.04.2012, 09:37 | muSlim
Namiesto Šíravy by som doporučil radšej Domašu. Prípadne ak chceš ostať u Šíravy kvôli ubytku, tak sa chodiť kúpať na Vinné (Vinianske jazero), kúsok zo šíravy "za kopcom". S ubytkom Ti neporadím, naposledy som tam býval na ubytku keď som mal tak 10 rokov, máme to asi 50km ztama... Je pravda ale že posledné 2-3 roky boli sinice aj na Vinnom, ale to je predsalen malinké jazero tak tam sa to vyčistilo/vyliečilo celkom rýchlo vždy...
o 09.04.2012, 09:57 | Tweety_xx
No od každého něco tu je fakt.
Mám tam rodinu, tak tam jsem každý rok. Jako lokalitu na širavě bych určitě doporučil kalužu - kamenec. Jak bylo totiž řečeno, koupání v šíravě už je na tom hodně špatně. koupe se tam minimum lidí a tak voda není promísená a je hnusná. Je to dáno ale i tím, že ty podmínky "pláže" jsou nic moc. V kaluži mají slušný bazén, který je příjemný, ale pokud by jsi měl platit denně vstup vyjde to celkem draho. Pokud jsi ubytovaný máš to v ceně, případně u místního ti poradí jak to udělat. Jinak v kempu jsou oid stanů až po chatky různých typů.
Co se týče nočního života, tak to není problém, najde si tam každý něco. Přes léto tam bývá i taková mini pout, takže se vyřádí i děti. Nevím kdy jedete, ale na konci sezóny byvá v Michalovcích i celkem velký jarmark (pouť). Jsou tam v průběhu léta i různé akce atd.
No a k cestě slováci opravdu budují opravdu dost. Dálnice tam rostou slušnou rychlostí. V současné době když sem tam byl naposled na podzim, tak sem z domu do michalovcu (asi 413 km) udělal za 6 hodin, ale měl jsem cestou trochu problémy s autem a jeli jsme na dušičky, takže fakt hustý provoz.
Jinak ještě k ubytování, je tam i hodně místních kteří tam ají různé chaty, které nabízejí k pronájmu. A další lokality s čistčí vodou v okolí jsou morské oko a viinanské jazero. Pokud tam budete autem, je to jen o tom, jak budete chtít být aktivní. Máte to i kousínek na ukrajinu tam bych ale asi autem moc nejezdil, na hranicích je to na dlouho.
o 09.04.2012, 11:50 | pirula
Nejprve bych poděkoval za info .Chtěli jsme jet na začátku července do chaty Maria je to v Kaluža.Ale asi z toho nebude nic když to koupání je špatné.
o 09.04.2012, 13:48 | Tweety_xx
pirula: Záleží co od toho koupání čekáš. Jesti ti stačí velký bazén vedle šíravy (vidíš na ni) tak je to v klidu. A jestli ti nevadí trochu (no někdy dost) zelená voda taky je v klidu i šírava.
o 09.04.2012, 16:56 | pirula
Právě zasedla rada ohledně té dovolené a padl ještě návrh Madarsko Balaton .Co vy na to.Jinak jedem na Šíravu.
o 10.04.2012, 21:57 | Harryp
Mě se mnohokrát osvědčil Senec. Navíc, když už nevyjde počasí, je tam aquapark a v krátké dostupnosti mnoho vyžití.
o 10.04.2012, 22:09 | tommas
dneska je cesta na východ slovenska už v pohodě, spousta dálnice, ale Šírava za to nestojí. Je to díra, byl jsem tam před pár lety spíš náhodou a nezanechalo to ve mě nějaký pozitivní dojem.
o 11.04.2012, 10:48 | Crimson
Při spojení "Slovensko - děti - koupání" mě napadá jediné, Tatralandia !

děcka se jinde tak nevyblbnou, a navíc můžeš dělat super výlety i do Tater

[ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3081 sekund.