Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > instalater ?? rychla rada...

o Navštíveno 2012x o
o 08.04.2012, 08:52 | bafis
Ahoj, potrebuju poradit, po obede jedu do Lbc koupit material na prestavbu panelakoveho zachodu. Chci tam modul na zazdeni, bude mi to delat znamej zednik. Ted projizdim letaky /obi,baumax/ a koukam ze tech modulu je asi vic, ujednech pisou stenovy, u jinejch predstenovy a u dalsiho na zazdeni, tak me to trochu rozhodilo a bojim se abych nekoupil zas nejakou picovinu. Otazka teda je, jakej je v nich rozdil, jestli vubec teda nejakej je, popripade kterej pujde do panelakovyho bytu lepe inplantovat a co k tomu vsechno vzit. Zatim mam napsano, ten modul, zavesny wc, itong, štuk, barva, obklady, nejaky lepidlo a barvu...
Dik za rychlou radu

o 08.04.2012, 08:54 | Zdeny60
Jistota je, když hajzl stojí na zemi:-)

Viděl jsem už pár stěnových hajzlů, jak se vyrvaly ze zdi i s vaničkou a ještě to vytopilo sousedy:-)))

Pojiš´továci mají těhlech fotek kupy.
o 08.04.2012, 08:58 | bafis | Upraveno: 2012-04-08 08:58:37
jo jo, to je taky fakt, zvlast kdyz to bude drzet na itongu, ale zas treba zavesny na uklid lepsi a lip to vypada...
o 08.04.2012, 08:59 | Zdeny60
No, právě. Yton 10cm na klasický panelákový jádro je málo a tomu bych tedy moc nevěřil, protože pevnost té příčky na páku je nízká. Použít silnější Ytong a dát výztuhu.
o 08.04.2012, 09:04 | Rajdlos
Kup Geberit a mas klid. da se koupit za ca 2700
o 08.04.2012, 09:04 | bafis
Stavim se jeste za zednikem a prodiskutuju s nim, uz par zachodu delal, tak bude vedet. Na druhou stranu v nasi domacnosti mam nejvic ja 70 kg, coz by mohlo byt v pohode, kdyz teda neprijde na navstevu Růžičková :)
o 08.04.2012, 09:05 | bafis
Co je Geberit ??
o 08.04.2012, 09:09 | mr.brain
českej výrobce toalet .) [ Link ]
o 08.04.2012, 09:13 | bafis
A v cem je ceskej vyrobce lepsi ?? Nejde ani tak o cenu, ale aby to proste jen fungovalo a vydrzelo, jinak budu nakupovat v Obi, nebo Bauhaus, tak uvidim co mi tam nabidnou.

Jinak hlavne potrebuju vedet jakej je rozdil v tech trech co jsem psal nahore...

o 08.04.2012, 09:16 | cezetko
bafis: zeptej se jich rovnou v tom shopu. Ty frajeri vetsinou vedej a umi poradit s vyberem...
o 08.04.2012, 09:16 | Tea
Nejlepší na zazdění je Geberit kombifix nebo Viega, ale pochybuji, že jej dnes budou mít v baubau za normální cenu, tam snad nějaký alcaplast.
U kotvení toho modul nejde jen aby tě udržel, ale aby třeba při zatížení napraskly obklady a tak. Každopádně dobrý instalatér by si měl sám dodat materiál, který k sobě patří a na to držet záruku, můj názor.
o 08.04.2012, 09:42 | Rajdlos
Taky jsem to ted resil. kamarad dela vodnika. geberit je za tu cenu asi nej. kup to po netu.
o 08.04.2012, 09:57 | Dudelina
V paneláku se většinou používá předstěnový (samonosný), který se jen přejede SDK.
Do 10ky Ytongu už bych se taky trochu bál. Když o tom teď přemýšlím, tak je to i kravina, protože ten obezdívací se pověsí na zeď a pak se obezdí - to bys asi neměl kam (?)
o 08.04.2012, 18:29 | bafis
Tak jsem poridil....samonosnej s ramem az na podlahu, nemusim se teda bat ze se to urve, protoze se nasroubuje primo do panelu. Geberit meli,ale bez ramu a jen na par sroubu, to tohle vypada bytelneji. Je to taky ceskej vyrobce Comfort, cena 2900, pan mi tam poradil, doporucil, vypada to ze tomu rozumel, k tomu zavesnej zachod za 1000. Jen jsem nevzal tlacitko, prisli mi tam docela drahy od 1000 vejs, to koupim na netu urcite levneji, stejne budu objednavat i prkynko, jen ted nevim jestli jsou ty tlacitka vsechny stejny a budou mi na to pasovat....co myslite ??
o 08.04.2012, 18:49 | Rajdlos
Kazdej vyrobce ma svoje tiacitka. nejdou vetsinou kombinovat
o 08.04.2012, 19:01 | bafis
hmm, takze to nebyl asi dobrej tah :( zkusim to zmerit a pohledat podle míry
o 08.04.2012, 21:18 | cupra.165
Trosku upresnim : Geberit je nemecka spolecnost,modul je mozna tak vyroben v Cechach,ale vyrobce je Nemecko.
Co se tyce cen,patri k tem drazsim vcetne doplnku,kvalita a servis vsak zarucen. Levnejsi varianta a taktez kvalitni Sanit,Viega,Friatec.
Comfort neznam,nepatri to zrovna pod Alcaplast? Tam nic moc.
Pokud se bude modul obezdivat(shora,zespoda,z boku),tak si mohl vzit bez ramu,je to levnejsi. Kazdopadne ramem nic nezkazis.
Pokud si jeste obal neporusil,zkusil bych to vratit.
Geberit modul up 320 ecokombifix od geberitu maji v Hornbachu kolem 2900.- s dph,coz je slusna cena.Ja je prodavam za 2690.- s dph,ale mas to ke mne daleko.(Plzen) .
Ale zkusil bych treba sehnat od Sanitu (Nemecko) cely set,kde mas misu,tlacitko,sedatko a modul do 4500.-
Tady mas odkaz na meho partnera,se kterym spolupracuju a za ktereho rucim
[ Link ]
o 08.04.2012, 21:29 | Rajdlos
bafis: my Ti radili dobre s Geberitem :)
o 09.04.2012, 17:56 | Ravo
Jedině Geberit nebo Jomo (Werit). Jde hlavně o kvalitu vnitřních věcí a ventilů atd. Jakmile to jednou zazdíš, tak pak už můžeš měnit jen vnitří výbavu.

Tlačítka schválně nejsou záměnné, abys s tím nemohl "vyjebávat".
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3081 sekund.