Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Stavební dotaz

o Navštíveno 1530x o
o 21.03.2012, 15:48 | rcman | Upraveno: 2012-03-21 15:49:49
Ahoj,

rekonstrukce stále pokračuje a konec asi v nekonečnu...
Teď jsem si vymyslel že bych si rád udělal jednu zajímavou stěnu(zeď).

Chtěl jsem obklad aby to vypadalo jako kámen apod. Ale na moje metry to vycházíí cca na 30.000kč. To se mě dávat nechce. A tak mě napadlo osekat omítku až na cihly, potom to vyčistit, vyspárovat a nakonec asi ňáká penetrace a nátěr...

Tady bych potřeboval poradit od někoho kdo to už dělal.
Rád bych znal dobrej postup jak to všechno zvládnout až do konce bez potíží a problémů v budoucnu.
Ještě řešim to že v téhle zdi bych potřeboval mít pár zásuvek na 220V, tak jak na to
aby to vypadalo dobře?

Předem všem moc děkuju za pomoc.

o 21.03.2012, 15:58 | tappaja
Kolik mas metru tu zed?
Jinak se to omlati, asi to bude potreba presparovat a pak se to bud zalakuje nebo nejakou impregnaci uzavre. Pokud bych nemel v zaloze jinej plan, tak bych byl opatrnej, protoze nevis, jaky cihly tam jsou, jestli budou pekny na pohled.
Ja bych spis udelal nejakou betonovou pohledovou sterku, teda pokud se ti hodi k interieru a stylu domu.
o 21.03.2012, 18:57 | rcman
Tapaja: Zeď má asi 230cm výška. A asi 10m délka.
Taky mě napadlo že bude záležet na tom jak ty cihly budou vypadat až to na ně omlátim. Ale to zjistím asi tak do neděle...

Co je to ta "betonová pohledová stěrka"? Moc nevím co si pod tím představit...
Máme uz pár návrhů a představ Jak by jsme chtěli aby to vypadalo, takže takováhle zeď by se nám tam dost hodila....
o 21.03.2012, 20:34 | tappaja
Mno, tak ta betonova sterka Pandomo by byla asi drazsi nez ten kamen, tak to beru zpet, takze omlatit a uvidis.

Nebo Benatskej stuk, jeden mistni clen umi...
o 22.03.2012, 10:35 | Harryp
rcman: Známý řešil podobnou situaci a nakonec ji vyřešil tím, že neudělal celou zeď jen tím kamenem, ale jen různé části, pak přidal nějaké šikovné police a barevně sladil zeď k tomu.
o 22.03.2012, 14:32 | rcman
Harryp: Jo něco podobnýho mě taky napadlo. Možná to tak nakonec dopadne. Fotku náhodou nemáš, co?
o 22.03.2012, 16:36 | Harryp
rcman: Zkusím kouknout doma, myslím, že z nějaké akce by tam foto mohlo být.
o 26.03.2012, 19:58 | TomsonT
Zkus mrknout na Dryvit konkrétně Ameristone, vypadá to krásně [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3564 sekund.