Navštíveno 5182x

Netušíte někdo čím přilepit kvalitně zrcadlo mezi obkladačky na zeď? Zrcadlo má 80x110cm...

14.03.2012, 10:54 |
JR Ja bych na to vzal lepidlo

14.03.2012, 10:55 |
JR

14.03.2012, 10:56 |
DaveF nemám zkušenosti ale přilepil bych něčím takovým
[ Link ]
Jako kluci, nebo tě to podrží i obyč neutral silikon.
jako JR :) připravit vzpěry a nechat dobře zaschnout, naši to tak už mají víc jak 15let a drží
ty lepidla v tubě jsem taky našel, ale obkladači mi říkali, že na tyhle velkoplošné zrcadla se používá něco extra a to jsem už nenašel
neutral nebo na zrcadla silikon, jen se ujisti, ze je podklad zcela rovny, jinak muze prasknout/popraskat vrstva-je to pak videt pod uhlem, kdyz jej bude nekdo vehementne utirat...
za me je zrcadlo to nej na zvetseni a prosvetleni mistnosti, mam jedno v chodbe od zeme do stropu s vyvrtanyma dirama na nerez vesaky na kabaty, zabije to 3 mouchy zaraz-prosvetli, neosoupe se zed a muzes se na sebe spokojene zubit nez jdes do hokny :-)
jinak to potřebuju dolepit na omítlou zeď, obkladači nechali místo

14.03.2012, 11:17 |
Ravo klasika neutrál silikon nebo lepidlo na zrcadla (hlavně ne normální "kyselej" silikon - sežralo by to tu zadní pokovenou vrstvu a zrcadlo by osleplo)

14.03.2012, 12:35 |
kucik Lepil jsem to sanitárním bílým silikonem a drží to v pohodě, ani se zrcadlem se nic nestalo.
Lepil jsem teď o víkendu. Lepil jsem dokonce na obkladačky a měl jsem Pattex total fix. Kdysi jsem to jmenovalo P700 teď tomu dali název. Jendo zrcadlo mi už na obkladačkách drží cca 5 let.
Lepil jsem lepidlem na zrcadla a drží už 6 let... cca 120x100cm

14.03.2012, 17:06 |
gizmi mamut :o) Cokoliv jsem s tim prilepil, to drzi :)
a nebo PATEX a zavolat na jejich linku a nechat si poradit. Kdyz jsem potreboval upevnit lizatko u golfa (kdyz bylo total u zeme a ja si obcas nekde strejchnul) tak mi typek poradit na jejich lince nejaky produkt, ja koupil, napatlal, nechal v garazi uschnout na cihlach a do dneska neupadlo :) Pan sliboval, ze ten silikon neutrhnu a kdyz uz, tak rupne plast a to nekde jinde :D

15.03.2012, 09:07 |
Only_One | Upraveno: 2012-03-15 09:07:55
tak vyřešeno na doporučení mamutem. Docela vtipné, nalepilo se zrcadlo, pak kluci zednický řekli tak my jdem a vy si to tu držte dokud bude nutné :-D - takže tu už několik hodin stojím v koupelně a držím :-D JOKE