Navštíveno 2043x

[ Link ] Byl jste nekdo ci se nekdo chysta? :)

11.03.2012, 18:55 |
JR Vcera jsem sel okolo, ale nejak na to nemam zaludek. :-)
Byl jsem pred par lety v Lucerne a za mne naprosto bomba. Otazka je kdo se jak stavi k tomu, ze jsou tam "rozebrana" lidska tela, ale z anatomickeho hlediska fakt neco :)
JR: neboj, neni to tak strasny jak to vypada ;)

11.03.2012, 19:02 |
JR hele ja mam problem i kdyz v televizi vidim jak nekomu pichnou injekci. No asi pockam az na Velikonoce prijedou teoretickej tchan (prakticky lekar) s teoretickou tchyni (doktorka na urazovce) a pujeme za kulturou :-D

11.03.2012, 19:07 |
muSlim | Upraveno: 2012-03-11 19:07:18
Ako mr.brain, tiež som tam bol pred pár rokmi, dokonca 2x a páčilo sa mi to veľmi!
no sice se taky skládám k zemi při pohledu na injekci a nedej bože když mi mají brát krev, ale na tohle bych se jel podívat ...
Jako mr.brain a muslim, doporucuju.
Jediny co mi prislo uz trochu dost byly detsky embria snad pommesicich od prvniho az po narozeni
já toho mám dost ve škole, ale také jsem na to chtěl jít

11.03.2012, 19:57 |
JR Lukasi dekuju, ted uz urcite nikam nejdu :-)

11.03.2012, 21:56 |
hawai | Upraveno: 2012-03-11 21:57:44
taky jsem byl před několika lety, bylo to zajímavý, ale znova bych už nešel. ono dokud to člověk bere jako že to je výstava a dívá se na exponáty, tak bomba a moc zajímavý, ale jakmile jsem začal myslet na to, že to jsou skutečný lidi a že jsem v místnosti plný rozkuchanejch mrtvol, tak jsem odešel protože jsem na to už neměl žaludek :-) ale to je věc každýho co mu vadí a co nevadí....
já teprve půjdu, tak jsem zvědav
Byl jsem minulou výstavu a jednoznačně doporučuji.
Taky se tam prave chystam tenhle patek k veceru, tak uvidim jaky to bude :)
byl jsem na prvni, nic moc
v nemocnici na urgentnim prijmu ARO jsme meli lepsi kousky .-D

12.03.2012, 11:22 |
Veva byl jsem kdysi v Lucerně a za mě pecka!! :-)
nebyl jsem, ale určitě jdu
Byl jsem taky ca 5 let zpatky. Da se to uplne v pohode, embria jsou ale fakt drsny :)
neví někdo jestli je možný fotit? na některých výstavách je zakázáno..
Pravidla pro návštěvníky výstavy
1. Na výstavě je zakázáno fotografování a natáčení obrazových záznamů.
Tak jsem taky byl tenhle patek a takovy smiseny pocity.
Ze zacatku kdyz si clovek uvedomil ze to byly lidi, divny pocit ale po chvili to prestane vnimat a kouka se na to jako na voskove figuriny.
Kazdopadne hodne zajimave, jen je blbe to, ze clovek to musi cist u kazdeho exponatu.
Kdyz je tam dost lidi, tak proste nema poradne cas to prozkoumat a procist.
Jinak jsem tam byl cca 2 hodiny uvnitr a temer vse jsem to precetl. Je to velke mnozstvi informaci na jednou :)
Zajimave to je, to kazdopadne ale uz bych na to asi podruhe za tyhle penize nesel, nebo ne hned.
Mozna az tak za par let, se podivat co je tam noveho ci ne :)
V NYC a byla to bomba,aspon jednou jeto dobrý i zajímavý vidět

19.03.2012, 08:04 |
BadyS byl jsem ve středu dopoledne a bylo to v pohodě co do počtu lidí, ale jak zmiňuje Knightey- pokud tam bude vícero lidu, tak to musí být otrava se k exponátu dostat....každopádně výstava super, exponáty zajimavé, číst popisky pro lajka nutnost
Fakt je ten, že když jsem tam byl já, tak byla asi středa nebo úterý...