Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dětská jídelní židlička - rada

o Navštíveno 11872x o
o 11.03.2012, 13:11 | Leveler
Potřebujeme pro prcka koupit nějakou jídelní židličku a nevíme kterou tak se chci obrátit na Vas s jakou jste spokojení a která je třeba uplně příšerná.
Co byste doporučili? Stačí obyč jidelní židlička z Ikei a nebo něco jiného?
Ideál aby to nezabralo půl kuchyně:)A malej mohl stolovat s náma:)
Malej má 9 měsíců a už by to něco chtělo.
Díky za rady a zkušenosti.

o 11.03.2012, 13:23 | Petura
z vlastní zkušenosti ti doporučím ty levné z Ikea (asi 700,-/ks) měli jsme dvě pro dvojčata a obě naprosto v pohodě, jednoduchá údržba (žádné záludné tvary a díky celoplastu se krásně oplachovala), stabilní ...

švagrová kupovala nějakou dražší (cca 3500), polohovatelná, polstrovaná, opěrka pro nohy atd ...

udržet sedačku v čistotě bylo díky potahu nemožné, zůstala v první poloze do které jí nastavili, další už nebylo potřeba, opěrka pro nohy byla pro zlost, protože se prcek o ní opíral a vylejzal ze sedačky ...

foto k příspěvku  od Petura

o 11.03.2012, 13:35 | dolph
my máme tuhletu [ Link ]
za ty penize uplne super.. je tam pultik který se dá potom sundat, židlička se pak dá z té "podstavy" vyndat, udělá se z toho stolička + stoleček a prďola má svuj vlastní stůl kde jí a kreslí si.. výroba je sice polsko (co dnes není), ale je to dřevo což jsme chtěli a údržba je taky bezproblémová..

příjde mi úplně zbytečné dávat do něčeho takového jako je židlička 3500 korun
o 11.03.2012, 13:38 | dolph

foto k příspěvku  od dolph

o 11.03.2012, 13:47 | xSam
Já mám tuhle a jsem s ní nesmírně spokojenej.
[ Link ]
Dítě by mělo mít pod nohama oporu, tak proto jsem zvolil takto a to, že je rostoucí mi také vyhovuje.
o 11.03.2012, 13:52 | hanzz
Když židličku, tak jednoznačně Geuther Filou. Je rostoucí, takže pokryje potřebu od necelého roka klidně do puberty :) Je vysoká, takže dítě stoluje u stolu, ale při tom je pohodlná a stabilní. Je z kvalitního dřeva, dá se do ní dokoupit originální polstr, může se použít s pultíkem nebo i bez. Máme je pro oba kluky (1 a 4 roky) a jinou bych nechtěl, protože ta židlička nemá chybu!

[ Link ]

PS: Nejsem ani výrobce ani prodejce ;)

K židličkám Ikea asi takhle: [ Link ]

o 11.03.2012, 14:43 | muSlim
My máme skladaciu Chicco, polohovateľná všetkými možnými smermi, a keď ju nepoužívame tak je zložiteľná do takej polohy v ktorej nezaberá skoro nič a tak to dáme vždy nabok :-)
o 11.03.2012, 17:25 | JR
Kazdej bude doporucovat to co ma doma ... my mate tuhle STM a taky spokojenost [ Link ]
o 12.03.2012, 15:58 | TicTac
Babypoint - Fábula (jsou v různých barvách)
o 14.03.2012, 15:20 | Dragster
Máme také od Chicco a max. spokojenost. Malej už v ní nesedí, tak ji budeme PRODÁVAT, pokud máš zájem dej vědět

[ Link ]

foto k příspěvku  od Dragster

o 14.03.2012, 16:16 | muSlim
2 Dragster: tú/takú máme ale v inej farbe a tuším model 2010-2011 a nemôžem si sťažovať :-)
o 14.03.2012, 16:26 | Leveler
Dragster:>Jaký je prosím Tě stav a cena?
Díky
o 14.03.2012, 16:41 | Dragster
Leveler: Stav je hodně pěkný, skoro nová. Malej se vní pouze naobědval a většinou to tam ani nevydržel a už byl pryč. Manželka ji komplet vyčistila. Myslím že je ještě 1 rok v záruce, ale to zjistím přesně až dorazím domů. Cenu nevím kolik za ni bude chtít, do toho ji nekecám. Jestli máš zájem o nějaké foto, tak mě prosím napiš sms z netu, číslo mám pod nickem a případně co by si chtěl vědět ještě a po 17.00 hod až dorazím domů, tak pošlu, co budeš chtít vědět.
o 14.03.2012, 23:03 | Leveler
Ahoj.Kdyžtak mě zatìm jen vyzjisti cenu.Diky
o 14.03.2012, 23:05 | Leveler
Se ta cestina nako zkomolila prez ten mobil
o 15.03.2012, 15:25 | Dragster
Tak říkala, že by chtěla 1300,- Kč s tím že poštovné jde na nás a záruka je na do konce května.
o 15.03.2012, 15:32 | Leveler
Ok.Info předám ještě manželce a dám ti navečer vědět ok?Dyžtak mě ju zatím zarezervuj.A kdyby si mě ju mohl vyfotit a nákou fotku hodit na mail tak by to bylo super.Ale pokud je jak nová a není nak poníčená tak myslím že na 99% ju vezmem:)
Díky
o 15.03.2012, 16:49 | Dragster
Po 17 hodině nafotím a fotky pošlu
o 15.03.2012, 18:17 | Dragster
Leveler: foto odesláno na email.
o 15.03.2012, 20:38 | Leveler
Dragster:Díky:)
Jinak díky všem za reakce:)Nakonec bereme židličku od Dragstera..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3241 sekund.