Navštíveno 2341x

Tak jak kdo je na tom,prezout-neprezout? Ja jeste zimni,ale uz sem nedockavej :-)
Přezout!
Už sníh nebude a mrazy taky ne:-)

11.03.2012, 12:51 |
P@vel Letošní zima byla tak sněhová, hlavně v Praze, že jsem zimáky skoro odepsal, takže na nich ještě pojezdím a pak je vyhodím. Dávám tomu max měsíc...
Ještě zimní ale už koukám po nějakych AT abych přezul.
Ještě je hnusně, škoda špinit letňáky :-)
já ještě nepřezul na zimáky..
letní auto je přezutý, celoroční zůstane na zimákách, protože 4mm jsou na další sezonu nevyhovující a vyhazovat je rozhodně nebudu ...
až tak na konci dubna. dřív přezouvat nebudu

11.03.2012, 14:39 |
JoPi Na vysočině je to ošemetný, přezuto ale ještě nepřehozeno ,do konce března čas.
nejdřív tak za měsíc. Za ty případný problémy to nestojí.
Ja ešte počkám, nakoľko raz týždenne jazdím z domu okolo piatej, tak nebudem riskovať. Navyše ešte musím prelakovať Alpiny, až potom ich môžem obuť a nasadiť a do tej doby už bude hezkypekne snáď :-)
hlavně počkat až zalatujou ty naše děravé cesty....
včera jsem vymlátil díru kterou jsem vůbec neviděl a být to alu, tak na odpis....
ted sem prisel z garaze, mam prezuto..:)

11.03.2012, 17:28 |
JR Ja musim letni koupit novy, takze asi jeste nejakej mesic pockam :-D
jo ;-)

To je každej rok pořád dokola a pokaždé stejné odpovědi. Nechápu smysl se takhle ptát...

11.03.2012, 19:20 |
Petura | Upraveno: 2012-03-11 19:20:30
C...arlos: tak aspoň se máme o čem bavit ...
v hospodě to je stejný, furt se dokola omílají jedny a ty samé kecy :o)
ja uz mam asi tri tydny prezuto ze zimaku na MT :-)

11.03.2012, 19:45 |
hanzz Přezouvám během následujícího týdne, nehodlám si likvidovat zimáky a ani nechci zbytečně riskovat ježděním na nevhodné gumě ... když se má dávno jezdit na letním vzorku a směsi :)

11.03.2012, 19:48 |
Pekys jo, ve středu herku do práce, a tak za týden-dva i rodinný. Možná ještě vyrazim na hory, jinak už by tam šli taky.
ještě tak měsíc počkám, jelikož v noci tady i mrzne, tak proč jezdit na letních.
Prezuto, dneska nalesteno, jen musim vyfotit :o)
S druhym jezdim uz tri tydny na letnich :D

11.03.2012, 21:04 |
itchy vcera som zrazovku, snad to nie je skoro :)

C...arlos ...vis jak? Je to zbytecny se ptat,ale clovek ma radost,ze zima jde uz do ... a nastava teplejsi obdobi,kdy je krasne...obcas sem tam nekdo hodi fotku,poladi se oko... ctvrtka tohoto fora jsou zbytecne otazky...ale doba dnesni je docela dost na pikacu,i kdyz porad jsme jako v zite oproti Kongu...aale proc to neodlehcit,ze :-)

12.03.2012, 11:25 |
sotek Přezuto před 14 dny, od té doby jsem v něm seděl jen 2x a naštěstí silnice suchý.
Taky se chystám ve středu na přezutí...tohle počasí je SMRT pro Zimáky :-(
taky jsem to nevydržel a od včera mám letní :) Jezdim 98% praha,takže tady už zádnej sajrajt nečekám..

14.03.2012, 10:08 |
Sau | Upraveno: 2012-03-14 10:10:39
Včera, po obědě, sem objednal nové letňáky. Před 5 minutama zvoní pošťačka, že má pro ma balík - pneumatiky :) He, doručení za 22 hodin po objednání, smekám... :) (DOT je 0412, takže 6 týdnů staré, super) Objednané na pneunet.cz

14.03.2012, 17:27 |
relax Včera už jsem nevydržel koukat na ty malý plechy a taky přezul :)
přezul - teď .... už mě nebavilo brousit ty nové zimní guny na suchém asfaltu .... navíc když už je většinou i ráno nad 5st. ...odpoledne kolem 10ti a na hory už stejně nepojedu ....
Přesně počasí už je jarní a v nížinách už sněžit nebude....
Dnes jsem byl přezout a co mě čekalo v servisu jeden bouchlý elektron :-( který budu muset nechat narovnat...zase peníze v kelu...
Nevíte někdo jestli v Ústí nad Labem to někde dělají ? dostal jsem tip do Teplic ale radši bych bral někde tady v Ústí :-)
Dnes sem prezul, 1400 me to stalo, hruuuza!
Mne stalo sundani zimnich kol z auta,vyvazeni jiz obutych letnich a nandani 250.- vcetne zavazi.Neni nad male mesto. :-)