Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkusenost z telefony MyPhone ??

o Navštíveno 945x o
o 08.03.2012, 21:32 | bafis
Shanim neco pro mladyho a narazil jsem na tyhle telefony, vypadaj slusne,za hubicku ale aby to neco vydrzelo. Ma s tim nekdo zkusenost ?? Nebo bude lepsi koupit osvedcenou Nokii ?? Diky..

o 09.03.2012, 07:40 | Bucci
co od telefonu očekáváš? neni lepší koupin nějakýho toho levnýho samsunga s androidem?
o 09.03.2012, 08:21 | Mr.Scully
Myslím, že to měla kolegyně a zahodila to - doslova.
o 09.03.2012, 09:47 | macomb | Upraveno: 2012-03-09 09:48:16
Tak tak, kolega koupil nový Samsung Y na inzerát za 1700.-, ale i jiné slušné telefony se dají nové nebo zánovní na inzerát se zárukou okolo 2000.- sehnat. Myslím že pro mladýho to bude dostačující ;) My mladýmu takhle před Vánoci pořídili SE X8. Ale ten samsung Y mi ale přišel rychlejší ;) Ale jako první telefon na naučení myslím naprosto dostačující ;)
o 09.03.2012, 09:54 | bafis
No prvni nebude, mladymu bude 15...Kouknu radsi po necem osvedcenym. Jen me to napadlo, znamej to koupil a vypada to slusne, ale ma to teprv tyden, tak si zatim neztezuje.
o 09.03.2012, 10:13 | macomb
Ten první telefon jsem myslel na našeho mladýho, jen jsem se možná špatně vyjádřil. A co mladej od toho telefonu očekává?
[ Link ]
o 09.03.2012, 10:39 | bafis
samozrejme ze ocekava co nejvic, takze by chtel iphona, ale vzhledem k tomu ze mu telefon vydrzi maximalne pul roku, pak je na vyhozeni, tak mu dam neco jetyho kolem 2000, nez si zacne vazit veci. Mobil ma v ruce neustale, ale kdyz mu volam v necem nalehavym, tak je bud nedostupnej, nebo ho zrovna nema atd :(
o 09.03.2012, 14:16 | zede
No, pokud chceš levný dvousimkový a a v některých případech i odolný telefon a ne příliš logickýcm ovládáním, málo funkcemi, atd. tak za ty peníze asi nic lepšího neseženeš...:-)
o 09.03.2012, 15:19 | macomb
Teď je otázka, kolik z toho očekávání skutečně využije :)

Pokud mu telefon opravdu vydrží jen půl roku, tak to nemá smysl investovat větší částku pěněz, ale při takovém užívání bych se ale bál, že ten Myphone nevydrží ani 14 dní, ale zkušenosti s ním samozřejmě nemám, takže mě neberte v potaz.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.335 sekund.