Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kam na dovolenou po X??

o Navštíveno 964x o
o 07.03.2012, 09:53 | Verano
tak jelikož přichází jaro pomalu se poohlížíme kam v létě vyrazit. Co se týče termínu tak celej červen kdykoli. Mělo by to být pro 4 lidi do 12 tis čistě jen ubytko na týden a dálka do 1200km. Bibione a podobně ne,to můžem jet rovnou na mácháč. Někdo nějaký tip??

o 07.03.2012, 17:02 | dj.DEKL
Soukr. apart bez jídla nebo hotel s jídlem?

[ Link ]

[ Link ]
o 07.03.2012, 18:18 | Verano
apartmánový typ,bez jídla jinak díky za ty linky
o 07.03.2012, 18:42 | bafis
v cervnu mas za 12 Bulharsko letecky v hotelu s polopenzi 10-12 dni ;-) byl jsem tam 2x a parada...urcite poletim znovu
o 08.03.2012, 07:27 | TT
bafis: on myslí do 12tis. pro 4 lidi, ne 48tis. na všechny :)))
o 08.03.2012, 07:44 | bafis
ach soo, tak to nic, pojedu bez nej no :D
o 08.03.2012, 09:02 | Maxxxxam
[ Link ]
minulej rok jsme tam byli od 22 cervna na 10 dni a super.Ubytovani se zda z fotek divny,ale za ty penize to je vyborny,Je to takovej baracek,kde je tak cca 8 pokoju a patri takovym starsim strasne hodnym lidem,vzdycky , kdyz jsme sedeli na te zahradce tak nam ta pani udelala frappe,dvala nam zmrzlinu,dokonce nas i jednou pozvala na hostinu.Jsou tam ubytovani sami cesi..Jinak je tam strasne pekne,nadherny plaze,krasna priroda.Kousek asi 2 km je dalsi mestecko, kam se da jit takovou borovicovou cestou.Muzu tuto cestovku doporucit, jela s nama prijemna delegatka a celou dobu jsme ji meli k dispozici.Je to sice trosku dal nez chces,ale to bych ozelel,protoze za tu cenu nic lepsiho nesezenes.My jsme to meli s ubytovanim a s cestou pro jednoho za 2990 kc,samozrejme last minute,takze v praci jsem to vyresil tak, ze jsem si zjistil nejcastejsi terminy, kdy ta cestovka jezdi a vzal jsem si na 14 dni dovolenou a pak uz jen pockam na nejakej last minute:-) toto misto doporucuju:-)Navic je tam moznost si pujcit skutr nebo auto a objet celej ostrov:-)
o 08.03.2012, 09:07 | Maxxxxam
tady jsou nejaky fotky [ Link ]
Jo a pokud by jsi chtel bazen, tak je tak 100 metru od ubytovani:-)Samozrejme zadarmo

My letos asi pojedeme taky pres tuto cestovku a vidim to na Bulharsko na Sozopol.
[ Link ]
To taky vidim, ze bude na last minute stat 2990 Kc jak minulej rok:-) A za 2990 Kc nesezenes nic lepsiho,navic jde o Recko a Bulharsko:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3119 sekund.