Navštíveno 792x

06.03.2012, 16:58 |
vypuk [ Link ] Uchycení na 4 šrouby a kabel s konektorem vyvedený... neznáte někoho, kdo by měl? Sháním už dlouho a je to asi typ pěkně na p*cu co se týče shánění...
Mozna blbej dotaz, ale co to koupit na ebay? :D

06.03.2012, 17:07 |
vypuk Tak jasne, ale fricek mi pošle nějakej doje*anej kus a co ja pak... :)
Toho se fakt neboj, ma 2283 hodnoceni, z toho 100% kladnych :o)

06.03.2012, 17:13 |
vypuk Heh, teď to ještě zkutit objednat.. snad uženu tatíka ať mi to objedná.. ale s tim poštovnym sem to nějak nepochopil - do česka to tam má za 12 euro? Je tak?
Do ceska neposila (nema to vyplnene, ale je to na domluve), musis se s nim bud domluvit, zda bude ochotny poslat a pokud nebude, tak to vzit pres Tomaspara.
12EUR je postovny do Rakouska ;)

06.03.2012, 17:20 |
vypuk Ja myslel, že když tam má napsáno Weltweit(Celosvětově), tak to do česka nebude problem.. :)
Jo sorry, ja to necetl cele :) pokud to ma do 8kg, tak by to opravdu melo stat 12EUR ;)

06.03.2012, 20:01 |
vypuk V pohodě, ale spíš bych rád, kdybych to někde sehnal tady v ČR, jinak už by byl balíček doma a palubka se přestěhovala ze zadních sedaček zase zpátky na své místo :)
a proc? 300,- postovny tak hrozny neni, pokud souhlasis s cenou, vzal bych to tam, osobne si myslim, ze daleko spis koupis nejakou sragoru tady na vrakaci/aukru, nez od tohodle prodejce ;)