Navštíveno 789x

Chceme pořídit dětem do jejich chystané pracovny. Malá má ve školce interaktivní tabuli, takže zvládají takové to klasické učení/hraní. Umí dělat i s myší, ale chtěl bych, aby počítač měl dotykovku. Koukal jsem třeba na tohle:
[ Link ] Máte někdo zkušenosti?

05.03.2012, 13:13 |
nome máme tady ve firmě asi 3 pc na podobném principu (dotykové LCD iiyama + mikro PC ZOTAC)vše zabudované ve stolcích. Pokud máš aplikaci na to uzpůsobenou tak je to ok a funguje to super ale na ovládání win to moc není. Takže za mě jo, pokud máš nějakou šikovnou učící aplikaci s kterou si děcka vyhrají
Mozna blbej dotaz, ale jak je to stabilni na ty nozce kdyz to ma byt ovladane dotykem? :-O
mám od ACERU asi tak měsíc, nevyhovuje mě naklopení na nožičkách, to se jim moc nepovedlo, jinak relativně vpohodě
Mama ma tohle
[ Link ] na beznou praci dotykovka nepouzitelna (resp. je mnohem pohodlnejsi ovladani mysi), oproti beznemu systemu je to dost pomale (Atom), ale na net, office, maily atd urcite dostacujici, vypada to fajn a zabere to malo mista..

05.03.2012, 17:37 |
Diner
Diner: diky, pekne spomienky na detstvo, ked mi to znama doniesla z DE tak som sa zo sestrou vadil, kto si bude malovat a kto bude len cumiet.... btw nikdy sa mi nepodarila nakreslit stihacka co bola vo vzorovej knizke.... :-)))