Navštíveno 2570x

Ahoj kamarádka hodně přemýšlí o tomto autě
[ Link ] Protože vím, že je tady dost odborníků přes auta, napadlo mě zeptat se tady - máte někdo zkušenosti s tímto autem? Zajímá mě hlavně spolehlivost a bezpečnost, reálná spotřeba a vaše pocity z jízdních vlastností. Ale co je nejdůležitější tak to je přestavba na LPG - dá se tento motor přestavit na LPG aby jezdil spolehlivě? Na kolik by takováto přestavba cca vyšla?
MIVEC přímý vstři paliva - LPG velmi problematické a nebo velmi nerentabilní
Spotreba ok na co lpg. ? Na primej vstrik stejne ee.........
Jinak auto pohodovy, problemy casto se zatuhlejma trmenama vzadu a loziska vzadu....

04.03.2012, 19:20 |
MAX Hehe, po doktorce - MUDR a na displeji průměrná spotřeba 18,5 litru.. To je i na město docela dost u té 1.8.. :-) To mám u své 1.8 (170hp) když tomu sakra šlapu na krk..
I když je tam průměrná rychlost 12km/h jestli se nepletu - to by taky mohlo být sakra dlouhé stání v koloně..
Už jsem se tady na to ptal kdysi, hodně lidí psalo, že je to líné a že to papá
Měl jsem ho jenom krátce půjčený, ale první dojmy opravdu výborný... já bych se toho nebál...
Tak spotřeba co tomu svítí na display je asi tím, že je to ježděné jen na předváděčky v bazaru - na to moc nekoukám. Spíš mě zajímá jestli má někdo reálnou zkušenost se spotřebou, ale hlavně s tím LPG... proč by nemělo jít?? Někde jsem četl, že tam musím být nějaký krám na přimazávání a pak to jde...
LPG pro GDI systém - ne a ne a ne. To není o přimazávání, ale o rozdílné fyzice konstrukce motoru - benzínové vstřiky u GDI systému jsou chlazené protékajícím benzínem, neboť zasahují přímo do spalovacího prostoru válců. Při provozu na LPG jimi logicky benzín neproudí, tím pádem během krátké chvíle odejdou do lovišť. Oprava výměnou velmi nákladná a tudíš nerentabilní....
A jeste dalsi moznost je diesel... Jake ma mitsubishi diesel motory co se tyce spolehlivosti a zravosti?