Navštíveno 851x

29.02.2012, 09:33 |
DaveF Prosím o radu s výběrem multifunkce do kanceláře:
A4, laser, LAN, automatický oboustranný tisk
výhodou fax a automatické oboustranné kopírování
nejsem si jistý jestli barva nebo ne - provozní náklady
cena max 10tis bez DPH ale radši méně
Díky za každý tip.

29.02.2012, 14:29 |
clown | Upraveno: 2012-02-29 14:30:13
ja jsem do fy poridil pred rokem Minoltu 4690MF :) za rok 12000 kopii, 3 sady toneru .. za mne super :)
jen je to asi vetsi "delo", nez potrebujes ..
dnes uz jsme i prestali dodaval HP laserovky, i Canony .. nema to smysl. To Minolta je na tom cenove lip, o Brotheru ani nemluvim.
Ja jsem vzdy radil zakaznikum, kupte si to, do ceho maji u Vas nejbliz tonery. A presto, ze jsme dealovali v Praglu jen lasery od HP a inky od Canonu, tak to je dnes laser Minolta a cokoli od Brotheru.
poslal jsem do srotu HP office jet 3690, pac, to bylo kurewsky drahy na zradlo a staveny to bylo tak na 2r provozu, pak se to zacalo pomerne srat. hlavne zadnej servis on site apod ..

29.02.2012, 23:05 |
DaveF díky za reakci...kámoš, můj IT dodavatel Minoltu nemá rád a prodal by mi nějaký levný HP nebo tak něco, další firma mi zas doporučuje Minoltu, no uvidím, musím to trochu promyslet a třeba zkusit propočítat náklady.
Dál nikdo nic ?

29.02.2012, 23:21 |
htd propocitat muzes:) cena toneru delena poctem stranek co ma vydrzet. u barvy vsech toneru a deleno poctem stranek. V pripade fotovalce zapocitat i ten podle poctu stranek. pak prijdes na to, ze ti staci treba
[ Link ]

29.02.2012, 23:45 |
Pekys já jsem si takhle vybral kandidáty, hodil jsem si ceny přístroje, vedle propočtený náklady na 1 kopii, a nejlíp mi vyšel Canon i-sensys MF5880dn.
Je to síťový, scanuje to do sdílenýho adresáře, správa přes web rozhraní, oboustranný tisk, fax. To oboustranný kopírování si nejsem jistej, při tisku stačí zaškrtnout volbu a vytiskne to oboustranně.
Celkově jsem s tím spokojenej, hlavně se do toho dělaj tonery na 7tis stránek, takže se to nemusí pořád měnit.

01.03.2012, 10:43 |
DaveF htd: no to je otazka, co vlastne potrebuju, tohle bude treti tiskarna po cb laser a inkoustu, proto trochu premyslim o tom co nemam tj. barevnym laseru.
Nicmene hlavni duvod nakupu je potreba kopirovani bez zapnutyho PC, sitove skenovani a pripadne ten fax.

01.03.2012, 14:30 |
War Cena toneru také neni určující pro ziskani prehledu onakladech. Nekteri vyrobci natvrdo odpocitaji stranky z deklarovane vydrze toneru (napr. 2000 stranek) i kdyz jste vytiskli treba dvoitisickrat jednu tecku na a4

02.03.2012, 10:08 |
Pekys War: většinou píšou při 5% pokrytí, což odpovídá stránce plný textu.
Jinak zkušenosti jsou takovy, že s originálníma tonerama jsme vždycky natiskli víc stránek, než bylo deklarováno.