Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help! Snowboard

o Navštíveno 946x o
o 27.02.2012, 22:43 | Replayman007
Jezdím už asi 4 roky na snowboardu a dneska jsem začal dumat nad prknem a vázáním.. prkno je 164wide Sims Protocol a vázání Defiance White vel. L. Dumám nad tím aby mi nečuměly špičky z prkna, občas štrejchnu a huba:-) čuměj mi asi 6cm z prkna..Boty mám 46, prkno je široký 28cm. Myslím si že je asi malý vázání, páč směrem dozadu je ještě místo nebo jak to vyřešit? PS: prsty u nohou řezat nebudu :D

o 27.02.2012, 22:44 | Replayman007
jo a v botkách mám cca 1-1,5cm místo
o 27.02.2012, 22:47 | Replayman007
[ Link ]
PS: masakr sleva... když vzpomenu za co jsem ho kupoval já :D musím se smát :D
o 28.02.2012, 08:12 | michal_smsmsm (A)
tak posun vazani do zadu ne, to se na tvym vazku neda, vytahnout jako patu dozadu pres prkno? ono teda mas tak ci tak vetsi nohy nez prkno :-D
o 28.02.2012, 08:18 | Newman
na 46 velikost uz bude urcite XL
ja mam 44 a mam uz XL a nemam wide a vse je vporadku.
o 28.02.2012, 08:21 | Newman
Replayman007 !!!!

dobre TY

jako podle zakona - musi prodejce prodat za tuhle cenu
(ted to bylo v televizi)

ale chtelo by to osobne a chytre !
(Dobry den , mate tohle "snowboard Sims Protocol II"
Ano, mame.
Tak ji si ho vezmu pres net - vytahnout neco s pripojenim nebo zavolat nekomu aby to ihned z domu koupil s moznosti osobniho prevzeti)

o 28.02.2012, 08:22 | Newman
tak koukam po tom webu a on to asi nebyl překlep.
No to zírám !
o 28.02.2012, 08:35 | Luke-Jeep
Určitě špatně zvolená velikost vázka... Moc ti tlačí botu dopředu... Leda pokud ma vazko v kolecku vic direk tak to na nich posunout vic k zadni hrane, ale to by te asi uz urcite napadlo :-)
o 28.02.2012, 08:37 | michal_smsmsm (A)
newmane pisou se produkt jiz neni skladem, takze jeslti to byla nejaka vyprodejova akce, nebo kdo vi co, tak uz to asi skoncilo ;-)
o 28.02.2012, 08:47 | JR
Nastesti zakon neudava kdy to musi prodejce dodat :)
o 28.02.2012, 09:09 | michal_smsmsm (A)
pockej, to jako ze kdyz nekde uvidim neco takovyho za hezkou cenu, kde je ovsem jasne napsano ze to nemaj, a ja si to objednam, tak mi to jako musej dodat za tuhle cenu a presne tohle? nebo jako za prodejce, ze muze mit na webu co chce, ale dodat to vlastne nemusi? ;-) ted jsem te asi nepochopil uplne presne ;-)
o 28.02.2012, 13:47 | Ravo | Upraveno: 2012-02-28 13:50:13
je to o tom, jak robustní vázko máš a hlavně jak namontovaný. Řešení by bylo posunout ho víc dozadu, ale zase se může pak lehce stát, že budeš stát "mimo osu" a pak se změní poměr sil při tlaku na front a back side.
Pokud to půjde, posuň to dozadu a vyzkoušej na svahu jakej máš cit na přední a zadní hranu a jak ti jdou přechody mezi nimi. Pokud to nepůjde nebo to bude divný, tak nezbývá než zvolit jiný prkno (wide) nebo vázko+boty (třebas takovej flow bývá míň prostorově náročnej).
Já mám teda 45 botu a prkno není wide a jakš takš sem se vešel, ale moje prkno 178cm je i ne-wide širší než normální prkna. Navíc mám spíš sjezdovější postoj - obě nohy vytočený docela dost po směru jízdy, tím pádem jsem na uhlopříčce
o 28.02.2012, 17:29 | Replayman007
no wide prkno mám.. vázání je posunutý úplně dozadu a všechno posunutý až dozadu, ještě o cca 1cm můžu posunout patku, tak to dneska zkusím a ve čtvrtek nebo o víkendu vyzkouším ve Špindlu.. počítám že by botky měli přečuhovat cca asi 3cm.. V čem je větší vázání XL? Ten snowboard tam už určo není, já ho kupoval taky v akci.. za 7500 :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3269 sekund.