Navštíveno 2751x

Tak uz asi i na me doslo a chci to zkusit, nejak jsem se tomu branil, ale posledni dobou kourim fakt hodne:( a par lidi kolem me po zakoupeni elektroniky opravdu vcelku bez problemu drzi, tak asi taky zkusim.. Co maj kluci a jsou spokojeni, tak uz maji dele nejake starsi kusy, myslim ze od te doby uz to zase uslaplo kousek dopredu - chtel bych neco pokud mozno kvalitniho kdyz uz - zkusenosti, rady, porady..?:)
podle mě je to škoda peněz jako žvejky ,náplasti a další voloviny..je to o vůli :)
co vím tak o ničem , kluci od nás teď baštijů champix a svině už 2 měsíce nehulijů,a nejdů ani ukecat. taky o tem přemýšlám

27.02.2012, 17:39 |
macek Pouzivam uz mesic cigaretu Leo a max spokojenost hulil jsem tak 30 denne a ted ani jedno chute pouzivam pal mal kavu jahodu a malboro
Ta Lea cigareta ma vyhodu ze plnis jenom ty tanky a to jedno naplneni je jako 20 cigaret jedna ta lahvicka stoji cca 300kc a mas to tak na mesic takze pohoda
Ja dal mesicne tak 4500kc za ty zasrany cigara
A hlavne SETRIS SI ZDRAVI a to je to nejdulezitejsi
pouzivam ego-w, zakoupil jsem u ejuice a maximalni spokojenost! je to fakt pecka. navic ted maji tusim zase 10% slevu (viz jejich stranka na FB)
myslím že je to pořád jen taková berlička. Já se budu příští týden objednávat na biorezonanci. Už 5 lidí z okolí na tom bylo a funguje to. Ten co to podstoupil jako první z těch co znám už nekouří víc jak dva roky. Při ceně 1300,- a mojí spotřebě 30/den se mi to vrátí už za cca 10 dní nekouření. Ale samo hlavní je chtít přestat.

27.02.2012, 22:51 |
macek Zephyr hovno zadna berlicka vsichni z myho okoli co znam tak nekourej hulej jenom ecigo a pohoda. Ja sam sem moc spokojenej
nechápu. když chcete kouřit- kuřte, když nechcete kouřit- nekuřte.

28.02.2012, 00:10 |
macek Luke kdyz nekouris tak to nemuzes pochopit:-)) ja kourim 27 let a tohle mi fakt od toho koureni pomohlo
pritelkyne co hulila 2 krabky dene si precetla knizku kdyz budes chtit reknu jakou je volne stazitelne na uloz.to a je mesic co si nezapalila snad je 80% uspesnost ze vetsina lidi co si to precte tak prestane, wendy rikala ze tam pise vsechno co vis jen ti to otevre v jinem okne a trochu jinak vysvetli....
mam to vyzkouseny pokud budete mit zajem muzu dat kontakt na jednoho chlapika jinak nejdriv mi daval takove ty navonene a rika tohle je pro ty co musi mit neco v hube a pak rika a tohle je pro ty co to musi cejtit v plicich a jeste rika bacha je to jeste silnejsi nez klasicka cigareta a ja v duchu hovno naky obyc para :D tak sem si potahnul a myslel jsem ze mi to roztrhne plice :D neveril bych tomu ze nejaka para muze mit silu asi 3 tvrdejch cigaret najednou :D od prave k nerozeznani po chti i sila jeste vetsi rekl bych zalezi co si nechate dat za napln rozhodne doporucuju vyzkouset !!!
macek: kouřil jsem 5let, nejvíc asi 15denně a když jsem se dostal do týhle fáze, začal jsem běhat a ze dne na den přestal, takže myslím, že to můžu pochopit. teď už jsem si 3roky nezapálil. na žádný zázračný cigarety nebo snad dokonce knížky nevěřim. nicméně díky za každýho z vás, kdo se alespoň snaží.
nu kouril sem cca 15let mozna kousek dele ted sem cca pred mesicem mel nejakou virozu kdy sem 5dni lezel jak zdechlej a nedal si cigo ,potom sem to testnul a nejak me to nebralo ,cili uz cca mesic nekourim a je to kdyz sem zkousel tu elektriku tak na to bych se vysral hned vaha jako prase smrdi to jak bolava noha a je to strasne hnusny zlaty cigara
Moralizovani a nazory na ecigaga vseobecne me vubec nezajimaji, uplne prestat nechci..
Hmm ta leo vypada fakt dobre, jen me trosku desi ta velikost a vzhled - neni to moc podobne klasickemu cigu, coz pro zacatecnika asi neni uplne fajn?
Vaham mezi leo a J510 v pcc
[ Link ] , odpo zajedu do kamenneho kde maji obe a neco vyberu..
Macomb, diky odkaz na forum, nasup informaci:))) skycig kterou jsem mel vyhlidlou puvodne asi fakt ne ee:))
Btw vinzek lol nevim jak to muzes takhle pausalizovat, neni ecigo jako ecigo, to je jak kdyby jsi rekl ze jsi si poslechl aftermarket hifi od dexonu, nebylo to dobre takze cele autohifi stoji za houby:)
Tak buď kouřím nebo nekouřím, ne? Kouřím proto, že mi chutná cigáro a nebudu se cpát nějakou náhražkou o hovně. Napíšu to, co jsem napsal už na jiné fórum:
Jsem si jist, že mě nikdo v životě neuvidí žrát párky z mouky, šukat gumovou pannu nebo kouřit elektronickou cigaretu. Rád totiž zajdu k řezníkovi, zapotím se na živém ženském těle a zabalím si svůj oblíbený černý Javaanse...

28.02.2012, 11:05 |
nome no pokud ti jde o vzhled tak s timhle urcite zaujmes

Rb no nevim, doba jde dopredu, kourit chci a na nikotinu jsem zavislej, ale proc do sebe cpat tisice dalsich sr*cek?
Mam dost stresujici job a obcas za noc vytaham 40-50 co uz mi prijde docela dost, omezovat se nechci tak proc nezkusit tohle.. Uvidime:)
Nome lol to fakt ne, o vzhled mi fakt nejde, jen pro sebe - aby mi to tu cigu pripominalo..:)
Člověk aspoň vidí, že je pravda, že nejhorší kritici kouření jsou vyléčení kuřáci :-D
Jinak partnerka má taky ego-w, obsluha jednouchá, velikost cca doutníku a problém s tím nemá. Navíc jsme si začali míchat juice sami(respektive juice bez příchuti + laborování s různými příchutěmi), tak jsem zvědav co se dá vykouzlit.
Já jsem samozřejmě taky pro úplně přestat, ale pokud někdo tu vůli nemá, nebo se toho pro svůj pocit nechce vzdát,tak si myslím, že tohle je o x-set procent lepší než klasická cigára ;)
Tak nakonec Leo je doma a wow, ono to fakt funguje:) dym paradni, chut vyborna, spokojenost! Jedine co se mi moc nelibi je "nadrz" na liquid, nez jsem dojel z prahy domu tak jsem ji vytahal celou - to se musi tak casto doplnovat?:( jako ono to asi neni zadny zasadni problem, pac v baleni je nadrzek pet, vsechny je mozne tahat s sebou a jednoduse prohodit, ale stejne..
Macku ty pouzivas predpokladam porad origo nadrzky? Koukal jsem ze na to delaji i "Cartomizery", ted si drbu hlavu ze jsem je nevzal rovnou, ale urcite casem zkusim:)
Pro mě to prostě postrádá logiku, myslíte že naše děti se budou stávat závislými z frajeřiny na těchhle propiskách? :o)
Martyn je to asi jak pise RedBaron bud kourim cigara nebo vocasi ale na nejakou elektrosracku se vy... to je jako kdybys neprestal

29.02.2012, 00:41 |
Lufas no jo jenze ona uz mi ta elektrosracka usetrila za dva mesice 4000...tak asi proto no
Lufas a odecti porizeni te veci a zjistis usporu jak jeste nedavno palil 40dene a prestal sem uplne kdybych teda nemarodil tak hulim dal ale urcite bych si tohle nikdy nekoupil kdyz uz neco delam tak na prachy necumim a kdyz je chci opravdu usetrit tak to nedelam a je to ne -))ale jako asi usetris to je fakt neni to tak nakladny jako klasik cigara ale furt je to jen ten zvik neco met v ruce
no kámoš tohle hulí a docela je s tím max. spokojenej, říká že to není zdraví ( co dnes je) ale je to zdravější než klasický cigára a prej i levnější. teď jsme s kámošem přivezli nějaký věci natohle přímo od výrobce...
Martyn: Když zkusíš vyndat tu cartridge, tak nemáš ji trošku oslizlou od tý náplně. Mi přijde, že u jedný nádržky ta kapalina trošku prolíná. Jinak mám cartridge s tank systémem, žádný vatičky.
Mari taky mi prolina, zjistil jsem ze to nesmis dohulovat uplne, ale tak 1/4 tam nechat, pak je to ok..
Ze zacatku jsem si parkrat loknul dokonce, velka parada:D ale uz to mam najete..
Jinak zkousel jsem i oba druhy cartomizeru do Lea a zklamani teda, z tanku mi to chutna nejvic:)
Já pravě kupoval cca před rokem babičce z ejuice nějaký EGO za 2k a k tomu jsem bral středně těžkej a těžkej tabák.
Po roce jsem kupoval to samý mamce, jeden atomizer byl KO, tak se to reklamovalo, navíc tabák je o poznání slabší než u přechozí objednávky a ta cartridge je oslizlá z tý vodičky, i když je naplněná cartridge jenom do 3/4 a mamka jí ještě ani nevypotřebovala. Spíš mi přijde, že víc z toho vyteče než mamka vyhulí.
takco má kámoš tak ten vyzkoušel asi 3 druhy, 2 z toho tekly,ten poslední co má je v cajku, zkoušel to dávat všelijak jestli to vydrží a jak a v pohodě..
Thomas co myslis ze zkousel kamos, ruzne tanky nebo co? Pokud vim tak tanku je jen jeden druh, ne? Cartomizeru ano, ale tanky jsou jen jedny.. Ale je fakt mozne ze je to kus od kusu, nebo jak to narazis, taky se mi zda ze nejakej "tece" a nejakej ne.. Samozrejme ze casem se "ojedou" vsechny, ale nejake tekly uz po druhem naplneni..
Me by spis zajimaly ty cartomizery co delam spatne, na ecigareta foru se nad tim vsichni rozplivaji jak je to super, ale me to opravdu z tanku jede mnohem vic..
Martyn: druh ano(pokud nebereš rozdíly ve velikosti1,2 ml, 3,5ml, 6ml třeba), ale výrobce ne!! A v těch je někdy sakra rozdíl.
a jinak prakticky nikdo nepřizná že skutečná kapacita vůbec není těch deklarovanejch třeba 3,5 ml, ale zhruba o 1 ml nižší. pak to lidi přeplnujou a teče to. je to potřeba plnit jen po ten keramickej kroužek na ty trubičce. jestli to teče přesto, tak je to nějakej aušus...