Navštíveno 1821x

Máte nějaké zkušenosti, držák pro 50" ? Alza nabízí:
STELL

SOLID

CONNECT

Mám doma podobnej jako je STELL na dvou TV. Spokojenost, mám na tom sice jen 32" telky, ale když sem se na to pověsil, udrželo mě to.
Není pro mě dogma mít nejplacatější TV co nejvíc natlačenou na zdi, takže za mě dobrý. Hlavně sem chtěl pevnej a statickej držák, protože se na něm nic neposere (vzhledem k cenové realaci samozřejmě).
Jinak integrovanou vodováhu raději nepoužívat :)
na mě působí nějak nejsolidněji ten SOLID :-)

15.02.2012, 10:10 |
choze Over si hlavně jakou váhu unese.

15.02.2012, 10:14 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-02-15 10:16:12
Za mě pokud na plazmu a 50" a víc, tak B-tech a nebo Vogels. V případě hooodně velkýho spořílka Physix... Jinak jsou to totál shity z číny (ne že by se ty značkové dělali někde jinde aby se toho někdo nechyt) co se při pořádném dotažení prohnou, neb to není ani z jedničky plechu :-) To je tak na malé LCD...

15.02.2012, 10:17 |
clown ten SOLID mam od Stellu .. :)
na jednu montaz na strojirenskem veletrhu to na stanku stacilo .. ted je pod posteli a ceka na prilezistost .. :) nebal bych se toho..
nejdulezitejsi je to poradne chytit, my to meli na takovy ty skladacce stanku, takze zezadu desky musela bejt OSB deska, aby to to nevytrhlo s 40" LCD.. :) tenkrat jsem tam toho sameho videl v Brne montovat asi 30 kusu, v klidu, prezilo
Solid máme doma a už 2,5 roku na něm máme 42" LCD a zatim to nespadlo :-)

15.02.2012, 10:29 |
All Já mám doma tuten -
[ Link ] Zcela zbytečný, nepoužitý. Kdyby ho někdo chtěl nechám za 600,- + doprava.

15.02.2012, 10:41 |
nome mám doma ten první , kupoval sem na mallu,
[ Link ] je to docela bytelný a jednouduchý mám na tom 46" lcd a super. Jediné na co dej bacha je ta integrovaná vodováha je ku hovnu takže naměřit nějaou normální a pak vrtat.
All: klidně bych ti od něho pomohl ale ten už je sklápěcí že ? - nevyužiji
tam bude plasma dál od zdi tím pádem..
já to chci mít co nejblíže to jde
mam ten stell na 50" a mensi od nich na 32" a uplne v pohode to funguje..o))
Mám něco jako SOLID + sklápění což je na prdlačku(teda aspon pro mě) a na tom 50" plazmu a věřím že tydle svině udrží klidně i 100 a víc Kg.
Mám doma taky vše od stellu a v pohodě, v práci to prodavame a zákazníci jsou taky spokojený

15.02.2012, 16:16 |
DITR měl sem solid a naprostá pohoda do cihly sem ho navrtal hmoždinama asi 20 cm dlouhýma myslím že 12ctky už přesně nevím vím jen že až to někdo bude chtít oddělat tak ž to nikdy neoddělá :D
taký mám STELL na 50 i na 42. Pokud si pamatuju, máš stejnou 50tku jako já a ta má tak blbě usb, že je tam na ně málo místa a blbej přístup

15.02.2012, 18:40 |
Crimson | Upraveno: 2012-02-15 18:41:31
USB neřeším .. mám ho o něco níž v BluRey, funguje to super ..
Namontováno X držáků od STELL na TV všech velikostí a 50" plazmu to udrží úplně v pohodě. Konkrétně by to měl bejt tenhle, ale je teda naklápěcí:
[ Link ] Vždycky jde o to, v čem a hlavně čim to drží. Takže kvalitní hmoždiny. Já používam Fischer SX12 a do toho vrut 8x70. Nahoru 6 a dolu 3 (spodek stejně nic nedrží). A vodováhu si vem normální, ta integrovaná je k hovnu.
No ja jsem daval tenhle :
[ Link ] Mam ho na obou plazmach. Jeden na 65 palcu (pandak) a druhej na starou 50ku plazmu (samsung). konstrukce ok. Vypada to bytelne. Nicmene jsem tomu nikdy neveril a tak pred povesenim jsem vzdy vykloubyl ramena na nejvetsi zatez a povesil se na ni (mam 80kg). Vzdy jsem je daval na chemii s ocelovou ponozkou na vsechny diry (16ks).
Praxe je takove, ze je to normalne pouzitelne a hezky se i se dvema ramenama telka bez dreni hejbe. Jedine co me trochu zklamalo je pruves ramene po zatizeni telky. Vesel jem na nej toho 65 palcoveho pandaka a musel jsem pak dorovnavat natoceni obrazovky do roviny... Jinak fakt dobrej vyrobek...
Takhle to mam ja....

to je dobrý jak to máš zapuštěný .. good
jj to jsem si udelal, aby telka byla zaroven se zdi a bylo možné ji vytahnout a natocit jinam + vyhoda pri potrebe prehozeni kabelu. Je to ze sadrose, tak jsem tam jeste narval vatu s Elektrikou.
I ten spodek je ze sadrose.....
Jsem nějak nepochopil , kde že je ta vodováha co píšou v návodu i na krabici :-)
beztak je k ničemu, použil jsem zednickou metrovou