Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Je tu někdo ze Zlína?

o Navštíveno 969x o
o 14.02.2012, 07:40 | KFL
Ahoj,

je tu někdo ze ZL? Potřeboval bych reference/zkušenost na firmu Kuzzi Interiér. Údajně je to vyhlášená firma, ale sešly se mi tu protichůdný názory, tak se radši zeptám, esli náhodou někdo neví víc.

Ď

o 14.02.2012, 12:46 | BATMAN
Ze Zlina jsem,ale o tehle firme jsem teda jeste neslysel....
Stranky maji ale propracovany,takze to asi zadni amateri nebudou.
Asi jsem nepomohl,ale ozvat jsem se musel :-)
o 14.02.2012, 13:16 | KFL
Díky :). Tohle už jsem všechno prošel, šlo mi hlavně o reálnou zkušenost :).
o 14.02.2012, 22:39 | Dr.T
v životě jsem neslyšel o této firmě, jenom jak se na stránkách dívám na mapu tak ano, je tam v těch místech něco takového, docela zašitá prdel, sice jakoby v centru, ale vlastně na nádraží. když se podíváš na stránkách na prodejnu, tak je to cca 15x10 m prodejna? spíše si myslím zakázková výroba - t.j. běžná stolařská dílna, nebo ono ve Zl je docela sranda výroba nábytku - 10 různých sprostředkovatelů a zjistíš že výrobu provádí stolař ve Slušovicích, Vizovicích... - zdejší obvyklá praktika... Reklama, získat klienta, vždyť někdo to už vyrobí... jak mu to nakreslíme. Ale stránky mají pěkné :-) Osobně bych si u nich nenechal vyrobit nic, a to postupně doma nechávám vše dělat na zakázku, ale přímo u stolaře - ne zprostředkovatelů, nejsem až tak bohatý...
o 14.02.2012, 22:47 | Dr.T | Upraveno: 2012-02-14 22:50:53
jo a na stránkách se odkazuje na feng shuei, a zdravé spaní a bla bla - tak proč prodává hnusné matrace na spaní a ne poctivé futony?
podivej se na stranku dodavatele - jenom namatkove jsem si nasel pres google Drewmax - polaci - drewmax.pl - takze asi takovy je muj nazor na tuto firmu... :-((((

fotografie z galerie drewmax.pl - stejne vestavky se vyrabi ve Vizovicích - vestavene-skrine.cz nebo tak nejak, zajimave, ze nektere fotky jsou stejne. Radeji si najdi na netu inspiraci a sezen stolare, ktery ti to udela v cenove relaci, jakou mu das...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1637 sekund.