Navštíveno 1457x

Jsem sice od IT, ale spíše co se týče služeb. Při specifikum HW, tedy pokud to není server, většinou říkám "litr čeho?" :)
Vypadá to, že mi po letech zkolabovala palírna, plackožrouty přestávají číst vypálená Audio CD. je možný, že má už svoje odkroucený.
Je mi jasný, že zlatá doba Plextorů (když ještě stály za to), Teaců a já nevím čeho všeho ještě, je nenávratně v prdeli. Proto se ptám, má cenu pokukovat po nějaké palírně, nebo je to úplně jedno a všichni výrobci to serou ze stejný fabriky, jen je na konci rozdvojka pro různý polepy značek?

13.02.2012, 12:52 |
nome ATA / SATA DVD/BLU-RAY ???
plextor stále žije :-)
[ Link ] pokud ti jde o cenu tak bych šel do LG ale jinak je to asi jedno.
dneska asi všechno pálí stejně, takže bych šel po ceně, tzn. LG :)

13.02.2012, 14:01 |
Kamil Plextor jestli se nepletu je jen přeznačkovanej LiteON
no zrovna palitkek liteon bych se fakt nebal, ale tak ono se to dnesni cokoli stejne rozpadne tesne po ulynuti zaruky, a je asi jedno jetli to bude ricoh, plextor nebo liteon, si tak myslim :-(

13.02.2012, 15:02 |
clown no kdyz si vemu, kolik je realnejch vyrobcu :)
tak si vezmi, co bude umet dle potreby LS, bude mit spravnou barvu a trada ..
je to jedno :)
bud si koupis LG nebo LiteON, sem tam Benq (acer) :)
ja nadaval na HP za 2t kdysi (LG za 1200 inside), koupil jsem si Asuse a bylo to to samy :(
to vis, doby Plextoru, Teacu, Yamahy jsou pryc .. :) O Pioneeru, Yakumo, Goldstaru (dnes LG), jebkach BTC pomlcim :)
na normalne palenie mam LG, audio CD a navigacne DVD do auta palim Plextor PX-880SA (Bohuzial len tato jedna zvlada v pohode DVD do audi RNS-E a audio CD neskacu ani v starych historickych CD prehravacoch, inac je to LiteOn...) a na palenie XBOX 360 hier pouzivam LiteOn iHAS-224 s iXtreme Burner Max firmware... kedze na kriticke napalovanie speci CD/DVD sa pouziva len LiteOn tak to asi o niecom napoveda...

13.02.2012, 21:29 |
clown v supleti mam Plextor PX704 :) a Toshibu v SCSI boxu :)