Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > LCD TV kolem 4k

o Navštíveno 1003x o
o 13.02.2012, 11:47 | vomy7
Mám vybraný 3 modely od Sencoru, ale nevím, kterej z nich vybrat.

Je to televize do pokoje, nebudu jí používat zase tak často, takže nechci nic dražšího. Max. 4500Kč, ideálně okolo 4000Kč. Snad jediná podmínka je HDMI a rád bych FullHD.

Teďka ty tři modely:
[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

Vidím, že maj jiný počty konektorů atd. Nikdy víc jak jeden HDMI potřebovat nebudu. Konektory mají jinak stejný, pokud jsem dobře viděl. Jde mi spíš o to jak to je to s kontrastním poměrem a svítivostí? Nebo je to v týhle cenový relaci jedno? Co poruchovost, máte někdo zkušenosti?

Díky za odpovědi. ;)))

o 13.02.2012, 11:48 | vomy7
Popř. budu rád i za návrhy jiných modelů, klidně i od jiných značek.
o 13.02.2012, 11:50 | Luboš1
hele proste SENCOR myslim ze je jedno co od nich koupis vsechno bude stejny:-)
o 13.02.2012, 13:58 | Ravo
Odpověděl sis na závěr sám:

...v této cenové relaci je to opravdu jedno...

Vůbec nemá smysl se zaobírat nějákými kontrastními poměry a svítivostí. Prostě jdi do kšeftu a která se ti bude líbít si kup (zaměř se i na DO, někteří výrobci ho mají fakt šílený a totálně neergonomický).
o 13.02.2012, 14:43 | vomy7
Fajn díky chlapi,zajdu do obchodu, kouknu a co se mi bude zdát nejlepší to vezmu. Jo a díky za upozornění na DO;) taky ho zkouknu.
o 13.02.2012, 20:39 | P.E.T.R
Parametry u tak malý "televize" bych asi moc neřešil. Stejně tak, jestli je nebo neni FullHD. Ale největší problém, se kterým se setkávam, jsou pozorovací úhly. Pořádně se na ní podívej ze všech stran a nejhorší je to zespoda.

Jinak muj názor je, že menší jak 82cm nemá cenu kupovat, ať už je to kamkoli. Vše pod 82cm je pro mě fotorámeček. :)
o 13.02.2012, 21:34 | vomy7
Jo, je to malý. Ale s takovymhle rozpočtem nic moc většího neseženu. Počkám až je uvidím na živo, radši schrastim peníze na větší TV než na dalekohled k malej TV :D ;).

Jojo, pozorovací úhly - to bude asi problém, nečekám od takovýhle televize zázraky.
o 14.02.2012, 09:55 | Rustapha-659 | Upraveno: 2012-02-14 09:57:34
Zkus se mrknout na možná trochu neprávem haněnou značku LCD Technika(TESCO)..měl by to pro ně vyrábět Samsung..ceny jsou doslova kuchyňské :-) a výbava není zlá.. např.zde [ Link ] Za 4k je toho celkem mraky a kvalita bude srovnatelná.
o 14.02.2012, 10:13 | Nismo.Power
za tu cenu to nebude televize...... kor sencor to je značka leda napřesdržku :D
takže sis odpoveděl sám no ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.348 sekund.