Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakýho robota na vysávání

o Navštíveno 13159x o
o 12.02.2012, 21:01 | xSam
Ahoj všem,
už mě přestalo bavit doma luxování a rozhodl jsem se, že koupím robota. Teď ovšem je otázkou jakého???
Dlouho jsem v tom ležel a rozhodl se, že koupím roombu 780tku, ale teď jsem narazil na neato XV-15 a ten podle testů roombu docela decimuje. Nemáte někdo zkušenost, nebo tip?
Díky xSam

o 12.02.2012, 21:11 | choze
Tady mas taky nejaky test

[ Link ]

o 12.02.2012, 22:01 | gizmi
lehce se priseru :)

nahanim take robota, ale mam jiny pozadavek - krome sucheho vysavani bych rad i vytirani (na mokro).. mate nekdo zkusenosti? Mam v obyvaku pomerne designovou perlicku - bilou "bezesparovou" zrcadlovy lesk podlahu a precijen udrzba je horsi...
o 12.02.2012, 22:06 | JR
Po dvou letech pouzivani Roomby me uz docela sere jak huci a jde mu to strasne pomalu. Nakonec stejne radeji vezmu vysavac a udelam to rucne :-)
o 13.02.2012, 08:04 | Bucci
já bych navrhoval robota: manželku/přítelkyni
o 13.02.2012, 10:37 | Dudelina
Mělo by se tomu říkat automatické koště. Pak už to plní co má. Dostali jsme Ecovacs - zametá dobře.
Ale pouštíme ho jen, když sme pryč, poslouchat hodinu to hučení není moje hobby :)
A pak stejně jednou za čas opravdu vysát.
o 13.02.2012, 10:54 | Harryp
Dudelina: Ale to bych řekl, že to je hlavní vlasnost toho robota, že maká, když nikdo není doma. Hezky pěkně průběžně vysává a neotravuje tím lidi :-)
o 13.02.2012, 11:08 | Jendys
Bucci: my jsme o level vejš, u nás tuto funkci zastává tchýně ;)
o 13.02.2012, 11:27 | Zdenek (A)
Jendys: Dobry, ale tchyne se spatne konfiguruje... nedaji se vypnout nepotrebne funkce :-(

Mame Roombu. Docela i funguje. Obcas je potreba vzit do ruky normani vysavac, ale to je ocekavana vlastnost, ze to dokonale nevysaje vse ve vsech rozich a zakoutich. Spise me vadi, ze ji zachyti alarm, kterej je samozrejme zapnutej, kdyz nikdo neni doma... :-(
o 13.02.2012, 13:31 | Bucci
Jendys: :-)
Zdeněk: svatá pravda
o 13.02.2012, 13:33 | Jendys
Zdeněk: v našem případě to má "výhodu", že to nedělá zadarmo, takže si nakonfiguruješ, zapneš a vypneš co potřebuješ a je to bez vedlejších efektů (resp. keců) ;)
o 13.02.2012, 13:40 | Zdenek (A)
Jendys: To je dobry! Obavam se ale, ze nektere tchyne ty vedlejsi funkce rady poskytuji zdarma k te placene sluzbe a nejdou vypnout.
o 13.02.2012, 13:51 | Jendys
u nás bylo toto naštěstí odstraněno v rámci reklamace v záruční době :D
o 13.02.2012, 22:32 | MAX
Jendys a Zdenek - Loooool:-)))
o 14.02.2012, 11:05 | xSam
A když pomineme manželky či tchýně, tak co ti roboti?
o 14.02.2012, 11:25 | choze
U me je to dobry, vsude mame lino a v klidu si tu ten parchant pobiha a vysava. Je jasny, ze nevymete vsude vsechno, ale kdyz ho budes poustet pravidelne tak toho pobere hodne a jednou za cas to vemes normalnim luxem.
Pro me je to neocenitelny pomocnik.
o 14.02.2012, 11:27 | Zdenek (A)
xSam: Robot ma samozrejme mene funkci nez tchyne a neda se mu vysvetlit, ze musi luxovat i ve vsech rozich mistnosti. Nedostane se pod nabytek, ktery je mene jak asi 10-12cm nad zemi (zalezi na vysce konkretniho robota). Obcas se nekde zasekne, treba kdyz najede na nohu vesaku na obleceni apod. Krome vysypavani nadobky s bordelem je nutne obcas "vykuchat" z kolecek namotane vlasy a chlupy. Kdyz to tam nechas, tak se to bud kousne nebo dokonce i muze neco prasknout, jako se to stalo kolegovi. Kdyz od toho ocekavas jen to, co to muze umet a umi, tak je to dobrej pomocnik.
o 20.10.2012, 23:58 | madaros
zkoušel už někdo to NEATO ? moc se zamouva a uvazuju o necem co by bylo schopny uklizet denne kdyz sem v praci
o 21.10.2012, 10:50 | xSam
Nakonec jsem koupil roombu 780tku a nemůžu si jí vynachválit, je to fakt skvělej pomocník.
Sice je občas trochu zmatená, ale vysává perfektně.
o 22.10.2012, 11:26 | Mr.Scully
Já mám taky Roombu, pocity jsou smíšený. Mám nějakou tu "PET" verzi, ale daleko líp to vysává s tím standardním zásobníkem. Jako pomocník je to dobrá věc, ale na to, že je to asi nejlepší značka robotů, tak mám dvě připomínky: za prvé to často jezdí dost chaoticky (některý místa to vezme pětkrát, jiných si to sotva všimne jednou) a když je někde práh, tak to sice přejede v pohodě, ale před tím prahem to zanechá část toho bordelu (to sání tomu prostě chybí, jen "zametání" někdy nestačí).
o 22.10.2012, 12:02 | Dudelina
Jako Scully. Je to prostě doplněk.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3184 sekund.