Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jezdí někdo do Polska?e, jenomže nechce ji kupovat jako zakjíce

o Navštíveno 13642x o
o 07.02.2012, 14:02 | fredy
potřeboval bych poradit ohledně sedačky, máti si vybrala na aukru tuto sedačku, má lákavou cenu a vypadá dobře, ale nechceme ji kupovat jako zajíce v pytlu, neznáte někdo tuto firmu nebio ještě léoe, nejezdíte někdo přes toto město? potřeboval bych aby to rozumný běloch osahal a řekl jestli je to v pohodě nebo je to šunt... [ Link ]

o 07.02.2012, 14:26 | MiniMike
fredy: do Polska nejezdim a nechci bejt za rejpala, ale co se muze nekomu zdat dobry, se nemusi zdat dobry Vam... takze pokud mate o to zajem, tak si tam dojedte... protoze jinak ten co to pujde okouknout a rekne, ze mu to prijde dobry, vy to koupite a bude to sunt, tak se pujde obesit...
o 07.02.2012, 14:38 | clown
videl nekdo neco z Polska dobryho ?
maximalne tak Milku :)
o 07.02.2012, 14:38 | Downland
Asi takhle co je z polska to je ksunt :/ hlavne nabytek sportovni potreby a nejake podobne veci ktere dokazou zbouchat behem noci dohromady vic nemuzu posoudit :/ mam to z vlastni zkusenosti :/
o 07.02.2012, 14:38 | nome | Upraveno: 2012-02-07 14:40:43
hele od tehle firmy sme brali nabytek do kanclu, je to docela solidni na tu cenu, máme vše ale ve světlé "kůži" (sedačky, židle, křesilka) ale jak pise mike je to o vkusu kazdeho soudruha, urcite je to kvalitnejsi jak vecina veci ze sconta
o 07.02.2012, 14:49 | AR
clown/download: osobní zkušenost? ja jen že poměrně velká část nábytku prodávaná v "českých" obchodech s nábydkem pochází z polska....

Jinak celkem paradox, poláci k nám vyvážejí nábytek ale pokud si pořizují oni sami tak si ho nechávají dovážet od nás ;)
o 07.02.2012, 14:53 | choze
Je to vzdy otazka ceny - od toho se odviji kvalita.

Jak v cechach tak v pl se vyrabi levny, ale take kvalitni nabytek.
o 07.02.2012, 15:01 | Downland
AR: proto si vzdy hlidam odkud to je :) kdyz je nizka cena a vidim na navodu polskou hatmatilku nedej boze vyrobeno v polsku :)
o 07.02.2012, 15:04 | JA
jako nome...dveře i s dřevěnejma futrama a kam se na to hrabou šity odtud..
o 07.02.2012, 15:13 | clown
no sleduji-li vyrobu nabytku co je pro IKEU cina a pl .. tak to PL je temer vzdy pruser. At upevnovaci material, tak i kvalita a mekkost dyhy.

o nabytku Sconto a to druhe pomlcim .. pochazi v drtive vetsine take z PL
o 07.02.2012, 15:20 | choze
Zase na druhou stranu, kdyz to nevyrobi oni udela to nekdo jiny, jde jenom o kseft.
o 07.02.2012, 16:07 | fredy
cena není velká na to aby to byl pak problém pustit dál...
tak uvidím, nechce se nám kupovat něco co jsem neviděl a neseděl, ale možná to riskneme no...
o 07.02.2012, 17:48 | Antonio | Upraveno: 2012-02-07 17:50:59
Na polskych vyrobcich nevidim nic spatneho, sam do polska jezdim pro vse možne. Stejně většina u nás prodávaného nábytku pochází z polska, viz sconto, Orfa (nevím jestli má Orfa prodejny jen na Ostravsku nebo po čele čr, kazdopadně nábytek u nich vše PL, stačí si z jejich katalogu opsat obj. číslo a v polsku 1 km za hranici stejny nabytek koupite o třetinu levněji). je to nábytek, plastová okna a téměř vše ze stavebnin. např. měl jsem vyhlídnutou dlazbu do bytu v obi, ze srandy jsem v sobotu skocil do polska obhlidnout dlazbu u nich. Koupil jsem tam uplně stejnou dlažbu (sedel i název, proste stejna dlažba) Cena u nas 400Kč/m v polsku +-200Kč.

o 07.02.2012, 17:54 | fredy
jj, na tom něco bude
o 07.02.2012, 19:08 | BadyS
clown: když jdeš po ceně a kupuješ si domu věci pouze z akcí, věřím že pak dokážeš hanit vše co je Polské i když o tom v praze víš hovno :-)

je nábytek a nábytek, to nepochybně, ale ve výsledku to vychází to co je u nás, tam je o 1/4 ceny, takže v PL je možnost si za CZ cenu koupit lepší "řadu".

jinak jako Antonio....řeším stavbu, poptávám i PL a ta ochota prodat, nebo jen i nabídnout, to u nás už není, nebo možná ani nikdy nebylo....

ale zpět k tématu, danou firmu neznám, nemám to k ním ani kousek, tak nepomohu.

o 07.02.2012, 19:17 | DaveX
V Česku jde koupit dobrá skříň, dobré dveře apod. Chce si za to jen připlatit. Lidé chodí do Ikee, Sconta apod. protože tam nábytek nestojí moc peněz. My máme nějaké skříňky z Ikee a jsou v pohodě. Psací stůl mám odtam taky už asi pátým rokem a zatím vše v pohodě. Postel jsem koupil letiště z Polska 180x200 a za 2 roky mi praskl akorát jeden laťkový rošt.
o 07.02.2012, 21:42 | bartosek
Pro polský nábytek nemusíš jezdit do Polska, dvakrát do měsíce jej prodávají na burzách na letišti ve Vyškově, něco mají přímo vystaveno, jinak je možné vybrat z katalogu a za 14 dní ti to do Vyškova dovezou.trhy začínají 8 dubna a jsou do konce roku. [ Link ]
o 07.02.2012, 22:29 | Antonio
DaveX: Asi na ni moc rajtujes:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1637 sekund.