Navštíveno 834x

Ahoj,
obchoduje (investuje) tu nekdo s Akciemi na burze prostrednictvim Fio banky,Brokerjet,atd.?
Jen se chci zeptat na vas vlastni odhad vyvoje v blizke dobe,delsim horizontu :-).Vim,ze nejste analytici,ale i tak by me vas nazor zajimal....Dik

01.02.2012, 10:01 |
Ravo Dřív jsem se o akciový trh trošku zajímal, ale v současné extraturbulentní době se na to můžu vykašlat.
Odmítám si přidělávat stresy sledováním lokální i globální politiky a všemožných analýz, protože v současným globalizovaným světě všechno ovlivňuje všechno.
Všechno je to jen o balíku informací, který ty jako laik absolutně nemáš šanci mít.
Jinak kdyby někdo měl "zaručený patent" jak na tom vydělat nebo "dokonalé informace", rozhodně je nebude troubit do celého světa (např. zde na foru...)
Je jasne,ze osoby se vsemi temi informacemi nesedi tady nekde na foru a nebudou "troubit" informace do sveta.Chtel jsem jen videt pohled jinyma ocima dalsiho laika :-)

01.02.2012, 10:21 |
Ami jsou akcie a akcie- na spekulace jsou lepší varianty, já nakupuji akcie pouze pro dividendu a zásadně zahraniční hlavně USA
presne tak, jsou akcie, kde "nemuzes" uplne ulitnout, navic pokud se to "hybe" kolem 50-60, jednoduse das pokyn nakup za rekneme 53 a prodej za 57, jeden z nich vzdy vyjde, pak staci pockat, pripadne "doredit" ztratu dokoupenim (neco jako ta ruleta, jenom tady to skutecne funguje) .-)